Koholla tukea IT-yrityksille

Laita projektisi kuntoon alusta loppuun, ja säästä aikaa ja vaivaa Kohon projektinhallinnan avulla. Pystyt yhdessä järjestelmässä hallinnoimaan mm. asiakaspalvelun tiketöintiä, työtilauksia, ja lisenssien veloituksia. Kohon ehdoton vahvuus on räätälöitävyys: sen ansiosta voimme yhdessä rakentaa juuri teidän yrityksenne tarpeiden mukaisen Koho-tilin.

Juuri sellainen projektinhallintajärjestelmä kuin sen tulisikin olla

Suunnittele, seuraa, budjetoi, ja ajasta projektisi yhdessä järjestelmässä.

pricetags

Hinnoittelu

 • Koholla on useita erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä paketteja, joista voit valita yrityksellesi sopivan
 • Ominaisuuslistasta näet kätevästi mitä mihinkin pakettiin tarkalleen kuuluu
 • Meillä on myös hyödyllisiä lisäpalveluja, joiden avulla vapautat aikaa olennaisiin tehtäviin
phone

Soittoaika

 • Koho pähkinänkuoressa
 • Keskustele asiantuntijamme kanssa haasteistanne ja kuinka Koho voi ratkaista ne
 • Varaa asiantuntijaltamme aika kalenterista ja saat soiton sinulle sopivaan aikaan
 • Puhelu kestää noin 15 minuuttia
desktop

Varaa maksuton etäesittely

 • Henkilökohtainen esittely
 • Pääset näkemään juuri teitä kiinnostavia ominaisuuksia
 • Näet käytännössä, kuinka Koho voi tehostaa toimintaanne
 • Etäesittely kestää noin tunnin

6 tapaa joilla Koho tehostaa toimintaasi

Monet IT-yritykset kamppailevat projektien budjettien ja aikataulun kanssa, ja monimutkainen projektinhallintajärjestelmä, tai sen puute vain lisää kapuloita rattaisiin.

Ota Koho oikeaksi kädeksesi projektinhallinnassa ja pysyt aikataulussa, saat kaikki työt laskutettua, ja kohdennat kulut sekä resurssit oikeisiin projekteihin.

presentation

Luo ja hallitse projekteja

Onnistuneen projektin perustana on kunnolla tehty suunnittelutyö: määrittelemällä projektisi kunnolla alusta alkaen vähennät stressiä ja tiedät missä olet menossa. Kohon avulla seuraat projektien etenemistä joko kokonaisuutena tai vaiheittain. Samalla saat arvokasta tietoa projektien budjeteista, toteutuneista kateosuuksista ja kannattavuuksista, sekä niille kohdistetuista kirjauksista.

hourglass

Laskuta ja seuraa työtunteja

Koholla varmistat, että kaikki työt tulevat tehdyksi ja myös laskutetuksi. Monta helppoa tuntimerkintätapaa, mm. laskutettavia, projektiin kuuluvia tai sisäisiä, ja voit laskuttaa esimerkiksi tehtäväperusteisen kellotuksen mukaan. Koholla hoidat toistuvat laskutukset ja automatisoit näppärästi myös kuukausiveloituksen ohjelmistolisensseille ja järjestelmien käyttäjätunnuksille.

browser

Helpotusta poikkeaviin laskutuksiin

Monet laskutustavat voivat tuntua turhan monimutkaisilta; Koholla laskutat ja automatisoit vaivattomasti myös normaalista poikkeavat projektilaskutukset. Näitä ovat mm. osamaksu-laskuttaminen, koontilaskutukset, maksuposti- ja kumulatiivinen laskutus, sekä kustomoidut laskuerittelyt projekteittain. Asettamalla asiakkaan veloitusperusteet valmiiksi ei niitä tarvitse enää miettiä laskutusvaiheessa.

clipboard

Asiakastyytyväisyyttä tiketöinnillä

Kustannustehokkaalla tiketöinnillä tarjoat parempaa ja johdonmukaisempaa palvelua asiakkaille: kun keskität asiakkaiden työpyynnöt eri kanavien välillä yhteen järjestelmään, mikään ei jää enää tekemättä. Kohossa asetat, seuraat, ja kellotat tikettejä, sekä voit saada niistä ilmoituksia myös sähköpostitse. Tikettien status ja työntekijöiden aikataulussa pysyminen on helposti nähtävissä sekä ennustettavissa.

tools

Seuraa resursointia ja kuormitusta

Resursointityökalu toimii apuna sekä työntekijöiden aikaa ja osaamista, että tuotteita ja tuotantokapasiteettia resursoidessa. Näet sekä ennusteen että toteuman, ja sen jälkeen kuormitusta ja resursseja onkin helppoa säätää suuntaan tai toiseen ja varmistat henkilöstön hyvinvoinnin. Reaaliaikaisen seurannan avulla suunnittelet resursseja pitkälle tulevaisuuteen ja ymmärrät toiminnan trendejä.

adjustments

Helppo integrointi ja kustomoitavuus

Koho on helposti integroitavissa web service API-rajapinnan avulla esimerkiksi useisiin CRM-, taloudenhallinta- ja kalenterijärjestelmiin, ja sillä on helppo toimittaa lakisääteiset työaikaraportit eteenpäin. Meillä on jo pitkä lista valmiita integraatioita ja lisää on tulossa. Tilikustomoinnin avulla saat asiakaskohtaisen ja helppokäyttöisen järjestelmän käyttöösi kustannustehokkaasti.

compass

Emme jätä sinua yksin järjestelmämme käyttöönotossa, vaan opastamme teidät perusteellisesti sujuviksi käyttäjiksi. Yhteistyö jatkuu läpi asiakkuuden, ja olemme aina valmiina kehittämään järjestelmää asiakkaiden pyyntöjen perusteella. Ensiluokkainen palvelualttiutemme onkin saanut erityistä kiitosta asiakkailtamme.

”Verrattuna muihin laajoja integraatioita tarjoaviin kilpailijoihin, Kohossa on keskitytty olennaiseen ja ajateltu ensisijaisesti käyttäjiä. Koho on yksinkertainen ja mutkaton ohjelmisto, jonka hankkimisesta on ollut meille selvästi liiketaloudellista hyötyä.”

Juha Heikkinen, Compile Oy

“Koho kehittyy jatkuvasti taustalla ja olemme päässeet vaikuttamaan järjestelmän uusiin ominaisuuksiin. Koemme, että Koho on mainio toiminnanohjaustyökalu meidän kaltaiselle yritykselle!”

Henri Kortelainen, Sininen Meteoriitti

”Koko prosessi on suoraviivaistunut Kohon myötä paljon. Kohossa tarjoukset ovat nyt yhdessä paikassa ja tarjouksen pohjalta saa suoraan tehtyä sopimuksen ja luotua projektin. Tämä nopeuttaa ja selkeyttää myyntiä ja kommunikointia.”

Elisa Nuutinen, Tabella Finland Oy

Sukella sisältöihimme

Ohjelmistotalo Compile valitsi käyttäjä­ystävällisen Kohon

Kohon helppokäyttöisyys päihitti kilpailijat Compile Oy:n toinen osakas ja perustaja Juha Heikkinen kuuli Kohosta pari …

Lue lisää

Haluaisitko kuulla lisää?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, ja saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi.