Koho+taloudenhallintajärjestelmä integraatio – näin se toimii

Haluaisitko hoitaa projektien ja muiden laskutettavien töiden taloushallinnon minuuteissa tuntien sijaan? Unohda silloin talousasioiden manuaalinen käsittely ja tietojen siirto. Kun yhdistät Kohon johonkin taloudenhallintajärjestelmään hallitset laskutusta alusta loppuun ja seuraat yrityksen taloutta helposti integraation avulla. Tieto liikkuu tarvittavien järjestelmien välillä. Anna, kun kerromme lisää.

Toiminnanohjausjärjestelmä ja taloudenhallintajärjestelmä ovat kaksi erillistä tietojärjestelmää, joita yritykset käyttävät liiketoiminnan hallintaan. Näiden järjestelmien integroiminen tuo useita hyötyjä, kuten:

  • Tietojen yhtenäisyys: Koho+taloudenhallintajärjestelmä integraation kautta kaikki liiketoiminnan tärkeät tiedot ovat yhdessä paikassa. Tämä auttaa varmistamaan, että kaikki yrityksen eri osastot käyttävät samoja tietoja, mikä taas parantaa päätöksenteon laatua ja tehokkuutta.
  • Kustannussäästöt: Kun taloudenhallintajärjestelmä on integroitu toiminnanohjaukseen, yrityksellä on yksi yhtenäinen järjestelmä, joka hallinnoi kaikkia taloudellisia ja operatiivisia tietoja. Näin et joudu käyttämään useita eri järjestelmiä, mikä vähentää kustannuksia ja parantaa tehokkuutta.
  • Parantunut raportointi: Integrointi mahdollistaa yrityksen tietojen nopean ja tarkan analysoinnin. Tämä parantaa raportointia ja antaa yrityksen johdolle paremman ymmärryksen yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja suorituskyvystä.
  • Prosessien automatisointi: Taloudenhallintajärjestelmän integrointi mahdollistaa yrityksen taloudellisten prosessien automatisoinnin. Esimerkiksi laskutusprosessit voidaan automatisoida, mikä parantaa tehokkuutta ja vähentää virheiden riskiä.
  • Parempi asiakaspalvelu: Kun ERP ja taloudenhallintajärjestelmä on integroitu, yrityksen henkilökunnalla on nopeampi ja parempi pääsy tietoihin. Tämä auttaa heitä vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin nopeammin ja antaa heille paremman käsityksen yrityksen tarjoamista palveluista.

Nämä ovat vain muutamia hyötyjä, jotka voivat syntyä, kun yrityksen toiminnanohjaus- ja taloudenhallintajärjestelmä integraatio toimii sujuvasti. Lopulliset hyödyt riippuvat kuitenkin yrityksen tarpeista ja siitä, kuinka hyvin integrointi suunnitellaan ja toteutetaan.

Lataa myös suosittujen taloudenhallintajärjestelmien vertailu 2022

Koho + taloudenhallintajärjestelmä integraatio

Näin Koho+taloudenhallintajärjestelmä integraatio toimii yhdessä:

  1. Kohoon kirjataan kaikki asiakkuuteen liittyvät asiat, tarjoukset, sopimukset, projekteista resursointi ja projektisuunnitelma ja sen vaiheet sekä kaikki erikseen tunti- tai kertalaskutettava työ. Kohossa hallitset siis asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti liidistä laskutukseen ja Koho luo automaattisesti tuntikirjauksista ja sopimuksista laskutettavaa aineistoa.
  2. Tiedot laskutuksesta ja työtunneista siirretään napin painalluksella taloudenhallintaohjelmistoon ja sitä kautta kirjanpitoon.
  3. Ajantasaisista raporteista seuraat tilannetta samassa paikassa, missä muutkin yrityksesi prosessit sijaitsevat.

Koholla on kaksisuuntainen integraatio useiden taloudenhallintajärjestelmien kanssa, minkä avulla pystyt käsittelemään myös ostolaskut Kohossa. Tutustu tästä lisää ostolaskujen käsittelyyn.

Fiksut automaatiot huolehtivat laskutuksen sujuvuudesta

Laskutus onnistuu Kohossa monipuolisesti, olematta kuitenkaan monimutkaista. Koholla saat laskulle voitetut kaupat, tuntikirjaukset, projektit ja toistuvat palvelut vain parilla klikkauksella. Voit asettaa erilaisia asiakas- tai projektikohtaisia laskutussääntöjä, joiden suorittamisesta huolehtivat fiksut automaatiot.

Sopimuslaskutuksen automatisointi tasapainottaa kassavirtaa. Kohossa on myös erikoisominaisuus, sopimusvaraus, jonka avulla saat myös sopimukselta ylimenevät tunnit laskulle asetustesi mukaan.

Projekteista näet esimerkiksi asiakas- tai osaprojektikohtaisesti kaikki laskuttamattomat tapahtumat ja voit luoda niistä laskut näppärästi. Samalle asiakkaalle voi olla käytössä useita eri laskutusmalleja, joiden avulla selkeytät laskutusta.

Koho minimoi virheet ja huolehtii, että kaikki laskut lähtevät ajallaan eteenpäin, eikä mitään jää laskuttamatta. Kohossa on valmiina integraatiot kaikkiin yleisimpiin taloudenhallintajärjestelmiin, eli kaikki tieto siirtyy näiden kahden järjestelmän välillä turvallisesti ja saumattomasti – ilman ylimääräistä näppäilyä. Voit tutustua integraatioihimme paremmin tästä ja ota yhteyttä, jos haluamiasi integraatioita ei löydy listalta.

Tässä muutama linkki, joiden kautta voit tutustua lisää Kohon ja suosittujen taloudenhallintajärjestelmien integraatioiden hyötyihin:

Koho sopeutuu yrityksesi toimintamalleihin

Koho on moderni, suomalainen toiminnanohjaus- ja projektinhallintajärjestelmä, jota kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toiveiden pohjalta. Yrityksesi liiketoiminnan hallinnoiminen onnistuu Kohossa vaivattomasti ja tietoturvallisesti. Koho soveltuu moneen eri tarpeeseen sen skaalautuvuuden ja kustomoitavuuden ansiosta. Kohoon luottaakin jo yli 13 000 asiantuntijaa useilta eri aloilta.

Koho siis sopeutuu vaivattomasti yhteen suosikki taloudenhallintajärjestelmäsi kanssa ja säästät aikaa ja rahaa. Näin rakennamme juuri sinun yrityksellesi toimivan kokonaisuuden. Asiantuntijamme auttavat, mikäli olet kiinnostunut tietämään lisää. Varaa aika alta.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Ostolaskujen käsittely Kohossa

Ostolaskujen käsittely tarkentaa kustannusten seurantaa Kohossa

Ostolaskujen käsittely on yksi Kohon uusista ominaisuuksista, jota on paljon toivottu varsinkin projektipuolella. Sen avulla Koho tuo taloudenhallinnasta esimerkiksi alihankinta- tai materiaalikuluja ja voit kohdistaa ne projekteille. Tällä tavoin kustannukset määräytyvät oikein ja raportointi pysyy ajantasalla.

Lue lisää
DD_Landscape (3)

10 hyötyä Kohosta, jotka saat, kun otat Kohon käyttöön

Etsitkö tehokkuutta yrityksesi toimintaan? Haluatko vapauttaa aikaasi olennaiseen? Lue tästä jutusta 10 hyötyä Kohosta.

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.