Ruuhkautuvatko tilitoimistosi työt? 5 syytä, miksi Koho toiminnanohjaus auttaa

Tilitoimiston töiden hallinta lohkaisee työajasta suuren palan. Onneksi tarjolla on nykyaikaisia järjestelmiä, jotka on kehitetty töiden hallintaan. Mutta mitä uutta järjestelmää valittaessa tulee ottaa huomioon?

Ensiksi kannattaa selvittää, mihin kaikkeen toiminnanohjausjärjestelmästä on apua. Markkinoilla on esimerkiksi toistuvien töiden hallintaan useita hyviä järjestelmiä, jotka eivät kuitenkaan ole suoraan yhteydessä laskutukseen. Järjestelmässä, jossa yhteys löytyy, tehdyt työt tulevat myös varmasti laskutetuiksi.

Mitä enemmän voit hoitaa töitä yhden järjestelmän kautta, sitä vähemmän työntekijöiden aikaa kuluu turhaan näpertelyyn. Tässä on viisi syytä, miksi juuri Koho toiminnanohjaus voi olla ratkaisu tilitoimistosi töiden hallintaan.

1. Toistuvien töiden hallinta

Kohossa yrityksen kaikki toistuvat työt voidaan tuoda järjestelmään, toistui työ sitten päivittäin tai viiden vuoden välein. Käyttäjä pystyy myös purkamaan toistuviin töihin omia kertaluonteisia työtehtäviään, mikä vähentää muistinvaraista työtä.

Työmäärän hallinta on helppoa eikä töitä jää vahingossa tekemättä. Järjestelmän pääkäyttäjä voi seurata, miten henkilöt suorittavat töitään kuukaudesta toiseen. Kohossa on myös kuormituskalenteri, josta näkee suoraan, kenelle työntekijälle mahtuu uusi asiakas.

Kuormituskalenterin avulla päästään pureutumaan siihen, mistä kiikastaa, jos työt vievät aikaa enemmän kuin on suunniteltu. Onko ongelma työntekijässä vai asiakkaan työkuormassa? Tällöin on myös helppo selvittää, vastaako asiakkaan hinnoittelumalli todellista työmäärää. Lue lisää resursoinnista.

2. Laskutus tehostuu

Kohossa laskutus on automatisoitu mahdollisimman pitkälle. Tärkeintä on, että kaikki työt tulevat varmasti laskutettua, eikä siihen kulu tuhottomasti aikaa.

Kohossa laskutettava aineisto saadaan koottua selkeästi ja yhdenmukaisesti. Asiakaskohtaisen räätälöitävän laskutustyönkulun ansiosta laskutus on puolueettoman tutkimuksen mukaan jopa 87 prosenttia nopeampaa kuin perinteinen manuaalinen laskutus.

Jos asiakkaan laskutuksessa on erikoisuuksia, ne voidaan ottaa huomioon jo asiakasta perustettaessa ja jättää sen jälkeen järjestelmän hoidettavaksi.

3. Kattava raportointi

Koho luo kattavia raportteja, jotka ovat saatavilla vain muutamaa nappia painamalla tai jopa automatisoidusti. Raportit ovat helposti luettavassa ja ymmärrettävässä muodossa.

Kohosta saa raportit muun muassa asiakaslaskutukseen, henkilölaskutukseen, kirjattujen tuntien seurantaan, työajanseurantaan ja henkilökuormitukseen. Lue täältä lisää tilitoimiston raportoinnista.

4. Mutkatonta toiminnanohjausta

Toiminnanohjausjärjestelmän tarkoitus on keventää työntekoa eikä tehdä siitä entistä mutkikkaampaa. Kohon järjestelmän käyttöönotto ja käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Uusien työntekijöiden perehdyttäminen onnistuu yritykseltä itseltään tai uudet käyttäjät voidaan kouluttaa myös Kohon toimesta. Lue lisää Kohon käyttöönotosta.

5. Integrointi muihin järjestelmiin

Yksi toiminnanohjausjärjestelmän valinnan kynnyskysymyksistä on, miten se toimii yhdessä jo käytössä olevien järjestelmien kanssa. Koho on integroitavissa esimerkiksi yleisimpiin Suomessa käytettäviin CRM- ja taloudenhallintajärjestelmiin. Kun tiedot on jo kertaalleen syötetty CRM-järjestelmään, ne siirtyvät suoraan Kohoon ja siitä eteenpäin taloudenhallintaan. Samaa dataa ei siis tarvitse syöttää useita kertoja.

Tilitoimiston töiden hallinta helpottuu kunnollisella toiminnanohjausjärjestelmällä

Kohon kootut edut tilitoimistolle:

  • Järjestelmä seuraa kaikkia toistuvia töitä ja pitää huolen, että mitään ei jää tekemättä.
  • Laskutukseen kuluvaa aikaa on mahdollista tehostaa huomattavasti.
  • Koho tarjoaa kattavasti raportteja, jotka ovat helposti luettavassa muodossa.
  • Työajanseuranta sujuu kätevästi eikä tuota työntekijöille turhaa päänvaivaa.
  • Koho integroituu useisiin järjestelmiin, joten samoja tietoja ei tarvitse syöttää moneen eri järjestelmään.

Lue myös Mediatilin referenssi: Apua saa nopeasti ja kehitystoiveet otetaan huomioon – Mediatilille yksi Kohon parhaita asioita on asiakaspalvelu

Jos haluat kuulla lisää siitä, miten juuri sinun tilitoimiston töiden hallinta helpottuu Kohon avulla, varaa maksuton etädemo!

Sinua voisi kiinnostaa myös

Saitin kuvakkeet

Koho yhteistyökumppanina KLT- ja PHT-risteilyllä

Taloushallintoliitto järjesti jälleen vuotuisen KLT- ja PHT-risteilyn, jossa taloushallinnon asiantuntijat kokoontuivat tapaamaan toisiaan ja oppimaan …

Lue lisää

Haluaisitko kuulla lisää?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, ja saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi.