Koho tilitoimistojen viisi tärkeintä raporttia

Yrityksen yksi tärkeimmistä voimavaroista liiketoiminnan kehityksessä on luotettava ja reaaliaikainen raportointi, joka kertoo yritysjohdolle oikeat asiat liiketoiminnan ohjaamiseen sekä päätöksentekoon liittyen. Relevanttien tietojen saaminen helppolukuisiin ja ymmärrettäviin raportteihin ei kuitenkaan aina ole itsestään selvää, vaan tietoja kerätään useiden henkilöiden toimesta ja yhdistellään manuaalisesti, jolloin aikaa kuluu yrityksissä huomattavia määriä hukkaan.

Tilitoimiston raportointi Kohossa

Koho-toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa yrityksen tärkeimmät raportoinnin näkymät helposti saatavassa ja ymmärrettävässä muodossa yhdestä paikasta. Yrityksen johto voi muutamaa nappia painamalla päästä käsiksi oman yrityksensä tärkeimpiin raportteihin tai jopa automatisoida niiden lähetyksen omaan sähköpostiinsa haluttuna päivänä. Tällä tavoin Koho vapauttaa aiemmin raportointiin kuluneen ajan laskutettavan työn tekemiseen.

Lue lisää Kohon raportointimahdollisuuksista.

Tilitoimiston TOP 5 raporttia

  1. Asiakaslaskutus (Kokonaislaskutus, Asiakaskannattavuus, katteet)
    Koho toiminnanohjaus pitää huolen siitä, että yrityksen johto näkee suoraan, mitkä tilitoimiston asiakkaista ovat kannattavia ja mitkä taas kuluttavat työntekijöiden aikaa liikaa suhteessa saataviin euroihin. Asiakaskannattavuus tarjoaa muun muassa näkymää ja työkaluja hinnastomuutoksiin sekä sopimuslaskutusneuvotteluihin. Koholla voit laskuttaa monipuolisesti.
  2. Henkilölaskutus (Eurot, katteet, henkilökannattavuus, provisiot)
    Henkilölaskutusraportin avulla yritysjohto pääsee näkemään työntekijöiden kannattavuuksia sekä tarkastelemaan työntekijäkohtaisia tuntikatteita. Monissa yrityksissä työntekijöiden provisiopalkkaus johdetaan toteutuneen henkilölaskutuksen ja/tai henkilölaskutuksen katteen perusteella.
  3. Kirjattujen tuntien seuranta (tuntilaskutettava-/ei tuntilaskutettava- ja yrityksen sisäinen työ) -> Mihin työaika kuluu
    Monen yrityksen toiminnan tehostaminen ja tuottavuuden kasvattaminen lähtee liikkeelle siitä, että tiedetään, minne yrityksen ja sen työntekijöiden työaika kuluu. Tulosten perusteella voidaan päästä kiinni tehokkaisiin työmalleihin ja näin ollen yhdenmukaistaa yrityksen työprosesseja ja siten kannattavuutta.
  1. Työajanseuranta (liukumat, vuosilomat, sairauslomat jne.)
    Koho-toiminnanohjaus pitää sisällään myös työsuojeluviranomaisten vaatiman työajanseurannan raportoinnin. Järjestelmässä voidaan seurata niin työntekijöiden päivittäistä työaikaa, sairauslomia ja muita yritykselle tärkeitä työaikaan liittyviä käsitteitä, kuten koulutuksia jne. Lisäksi Koho toiminnanohjauksen avulla voidaan hoitaa työntekijöiden vuosilomien seuranta sekä vuosilomien anomis- ja hyväksymisprosesseja.
  2. Työmääräysresursointi ja henkilökuormitus
    Henkilökuormitusta voidaan seurata sekä suunnitellut että toteutuneen kuormituksen osalta , jolloin yritysjohto pääsee selkeästi näkemään pääsevätkö työntekijät heille asetettuihin tavoitteisiin. Työkuormitusta hyödyntämällä saadaan myös selkeä näkymä eri työntekijöille kohdistuvista töistä suhteessa ajanjakson käytettävissä olevaan kokonaistuntimäärään.

Työmääräysresursointi antaa yritysjohdolle mahdollisuuden määrittää ja seurata asiakaskohtaisia työkokonaisuuksia ja niiden suorittamiseen allokoituja työaikatavoitteita. Raportoinnissa saadaan selkeä kuva siitä, miten esimerkiksi eri asiakkaiden kuukausittaiset työt saadaan valmiiksi suhteessa asetettuun tuntibudjettiin nähden. Käy lukemassa Kohon raportoinnista.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös: Kohon resursointityökalulla voimavarat tehokkaasti käyttöön

Haluaisitko kuulla lisää henkilökohtaisesti?

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.