Miten tilitoimisto Accountor Go hyötyy Kohon toiminnan­ohjaus­järjestelmästä?

Accountor toimii seitsemässä maassa ja on yksi Pohjoismaiden suurimmista taloushallinnon toimijoista. Yritys tarjoaa taloushallinnon palveluita ja konsultointipalveluita laidasta laitaan, ja osana siihen kuuluu mikroyritysten kirjanpitoa hoitava Accountor Go -yksikkö.

Accountor Go otti hiljattain käyttöönsä Kohon toiminnanohjausjärjestelmän, joka on suunniteltu helpottamaan tilitoimiston töiden hallintaa ja laskutusta. Accountor Go:n palvelupäällikkö Juho Nyberg kertoo, miten uusi järjestelmä vaikuttaa heidän arkeensa. Saadaanko työt tehtyä nopeammin ja miten työntekijät ovat ottaneet uudistuksen vastaan?

Laskutus hoituu puolet tehokkaammin

Yksi toiminnanohjausjärjestelmän tärkeimmistä tehtävistä on vähentää aikaa, jonka työntekijät käyttävät rutiinitöihin. Juho Nybergin mukaan Kohon järjestelmä on vastannut odotuksiin loistavasti.

  • Pystymme tekemään laskutuksen puolet tehokkaammin kuin ennen, hän arvioi.

Toiminnanohjausjärjestelmästä löytyvät ratkaisut myös asiakkuudenhallintaan, työnohjaukseen ja tuntikirjausten tekemiseen. Nyberg kertoo järjestelmän helpottavan huomattavasti myös työvaiheseurantaa ja nopeuttavan raportointia.

  • Meille on tärkeää, että voimme hallinnoida asiakkaita tehokkaasti ja yksinkertaisesti. Saamme järjestelmästä paljon hyötyä päivittäiseen toimintaamme ja sen organisointiin. Laskutus ja työajanseuranta ovat samassa järjestelmässä, samoin asiakastietojen hallinta. Se yksinkertaistaa asioiden hoitamista, Nyberg kertoo.

Hän jatkaa, että Accountor Go on vienyt toiminnanohjausjärjestelmän käytön vielä pidemmälle rakentamalla tekniset rajapinnat Kohon ja oman järjestelmänsä välille. Asiakkaan tiedot siirtyvät Accountor Go:n järjestelmästä suoraan Kohoon, mikä vähentää työmäärää, sillä samoja tietoja ei tarvitse lisätä erikseen kahteen paikkaan.

Kohon toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa töiden organisoimista

Toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa kannattaa ottaa huomioon sen käytettävyys. Järjestelmä ei saisi aiheuttaa enemmän päänvaivaa kuin mitä siitä on hyötyä. Accountor Go otti Kohon toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön marraskuussa, mitä edelsi muutaman kuukauden siirtymisprosessi. Nybergin mukaan kaikki työntekijät ovat jo ottaneet järjestelmän omakseen.

  • Kohon järjestelmä on selkeä. Sieltä löytää asioita nopeasti ja hallinnointi on huomattavasti helpompaa kuin aiemmissa järjestelmissä. Aluksi toki vaati vähän jumppaa, ennen kuin työntekijät muistivat, mistä löytyy mitäkin, Nyberg sanoo.

Uusi toiminnanohjausjärjestelmä on saanut Accountor Go:n henkilökunnalta positiivista palautetta. He ovat kertoneet, että töiden organisoiminen on nyt helpompaa. Nybergin mukaan Kohon järjestämä koulutus nopeutti järjestelmän oppimista.

  • Yhteydenpito Kohoon on ollut tosi helppoa. Apua olemme saaneet aina, kun olemme sitä tarvinneet, ja meillä on säännöllisesti palavereja, joissa käymme asioita läpi. Koholta saa henkilökohtaista ja hyvä palvelua, Nyberg kiittää.

Tässä vielä kootusti Kohon toiminnanohjausjärjestelmän hyödyt:

  • Laskutus hoituu puolet tehokkaammin kuin ennen.
  • Asiakkaita voidaan hallita tehokkaasti ja yksinkertaisesti.
  • Toiminnanohjausjärjestelmästä on hyötyä päivittäisen toiminnan organisoimisessa.
  • Laskutus, työajanseuranta ja asiakastietojen hallinta ovat samassa järjestelmässä, mikä yksinkertaistaa asioiden hoitamista.
  • Kohon ja Accountor Go:n järjestelmien välille rakennetut tekniset rajapinnat vähentävät työvaiheita.

Jos sinäkin haluat pyörittää tilitoimistosi arkea tehokkaammin, ota meihin yhteyttä!

Sinua voisi kiinnostaa myös

Image from iOS (1)

Kohotamme tunnelmaa Taloushallintoliiton kesäpäivillä

Myyntitiimimme kohottaa tunnelmaa 6.-8.6. Taloushallintoliiton kesäpäivillä kauniissa Holiday Club Saimaan maisemissa. Osastopaikkamme on 15. Tule …

Lue lisää

Design Valkea: Koholla palvelu toimii

”Erityiskiitokset Koholle kyvystä reagoida hankaliinkin toiveisiin ja kykyyn ratkoa niitä. Palvelualttius yllätti todella positiivisesti!”

Lue lisää

Harri Ruokokoski, HR-Tilipalvelu

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.