Accountor valitsi Kohon toiminnanohjauksen

Tiedote toukokuu 2021

accountor logo

Suomen suurimpiin taloushallintoalan konserneihin kuuluva Accountor uudisti toiminnanohjausjärjestelmänsä vastaamaan liiketoiminnan nykyisiä tarpeita. Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2350 ammattilaista 7 maassa. Ratkaisun heille toimitti Koho Sales Oy.

Accountorilla järjestelmähankinnan taustalla oli strategian toteutukseen liittyvät palvelumallin ja prosessien muutokset. Asiakaspalvelua ja -kokemusta haluttiin aktiivisesti parantaa, jonka vuoksi työnohjauksen, prosessien ja tehtävien näkyvyys läpi organisaation tuli toiminnan kannalta tärkeiksi.  Accountor päätyi valitsemaan Kohon toiminnanohjausjärjestelmän, koska järjestelmä tuki kaikkia palvelun kehittämiseksi osa-alueita.

”Päädyimme Kohoon, koska se sopii ominaisuuksiltaan kaikkiin liiketoimintoihimme sekä tukee meille tärkeiden kyvykkyyksien kehittämisessä asiakaskokemuksen parantamisessa” kertoo Accountorin kehitysjohtaja Hanne Duran.

Kattava Koho toiminnanohjaus otettiin käyttöön ensi vaiheessa noin 1000 loppukäyttäjälle Suomessa. Myöhemmin käytön laajentaminen on mahdollista koko pohjoismaihin.  Kohon ja Accountorin yhteistyön suunnitellaan siis jatkuvan ratkaisun käyttöönoton jälkeen vielä pitkälle tulevaisuuteen, sillä Kohon skaalautuvuus mahdollistaa saman järjestelmän käytön, vaikka toimintamallit eri maissa olisivat hieman erilaisia. 

Koho on monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä, jossa asioita voi tehdä monella eri tavalla. Järjestelmän muokattavuus, automaatiot ja räätälöitävyys ovat Kohon parhaita ominaisuuksia. Kohoa voikin käyttää yli 270 eri tavalla. Tämä yhdistettynä jatkuvaan nopeaan kehitykseen ja yli 60 rajapintaan tekee Kohosta yhden segmenttinsä parhaista järjestelmistä.

”Koho on markkinoilla olevista toiminnanohjauksista ehdottomasti parhaiten kiinni tilitoimistojen arjessa ja tämä uusi hieno kumppanuus vahvistaa entisestään asemaamme isompienkin yritysten toiminnanohjauksen asiantuntijana”, Kohon toimitusjohtaja Mikael Wallstén iloitsee.

”Meille oli tärkeää, että kumppanimme ymmärtää liiketoimintamme ja palvelun laadun merkityksen asiakastyytyväisyydessä ja on valmis joustavasti kehittämään tuotetta tarpeisiimme” toteaa Hanne Duran.

Lisätietoja:

Koho Sales Oy, CEO Mikael Wallstén, mikael.wallsten@kohosales.com, +358 (0)400 971 119

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2200 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 221 M€. www.accountor.com

Koho Sales Oy tukee ja tehostaa yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen ja projektinhallinnan ohjelmistoratkaisuilla. Koho on asiakasta arvostava ohjelmistoyritys, joka haluaa tarjota alan parasta palvelua ja jonka tavoite on tuottaa merkittävää lisäarvoa jokaiselle asiakkaalleen. www.kohosales.com

Sinua voisi kiinnostaa myös

Image from iOS (1)

Kohotamme tunnelmaa Taloushallintoliiton kesäpäivillä

Myyntitiimimme kohottaa tunnelmaa 6.-8.6. Taloushallintoliiton kesäpäivillä kauniissa Holiday Club Saimaan maisemissa. Osastopaikkamme on 15. Tule …

Lue lisää

Design Valkea: Koholla palvelu toimii

”Erityiskiitokset Koholle kyvystä reagoida hankaliinkin toiveisiin ja kykyyn ratkoa niitä. Palvelualttius yllätti todella positiivisesti!”

Lue lisää

Harri Ruokokoski, HR-Tilipalvelu

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.