Skip to content

Koho - tilitoimiston toiminnanohjaus

Helpotusta tilitoimiston arkeen

Tilitoimisto kannattavaksi Kohon asiantuntijoiden avulla

Koho – tilitoimiston toiminnanohjaus on helppo työkalu tilitoimiston töiden hallintaan ja laskutukseen. Kohon avulla nopeutat yrityksesi kassavirtaa merkittävästi sekä tuot lisää varmuutta laskutukseesi. Koho tarjoaa ratkaisut toiminnanohjauksen, myyntilaskutuksen, tuntikirjauksen sekä työajanseurannan kohdalla.

Koholla on pitkän ajan tietotaito tilitoimistojen kanssa toimimisessa ja koko tilitoimistoalan kehittäminen on meille tärkeää ja haluamme auttaa tilitoimistoja menestymään.  Oikeanlaisella toiminnanohjauksella pystyt jo vaikka lokakuussa tietämään, kuinka paljon työntekijöilläsi on ylitöitä maaliskuussa!

Jopa 87 % säästöä

Koholla säästät jopa 87 % aikaa manuaaliseen Excel ja taloudenhallintajärjestelmä -yhdistelmään verrattuna.

+350 tilitoimistoa

Kohoon luottaa jo yli 350 tilitoimistoa ympäri Suomen

+3200 käyttäjää

Kohoa käyttää jo yli 3200 tilitoimistokäyttäjää.

Helpompi tilitoimistoarki yhteiskäyttöjärjestelmän avulla
– ota Kollaboraatioportaali käyttöön

Kollaboraatioportaali kerää yhden helpon käyttöliittymän taakse kaiken kollaboraation asiakkaan kanssa: asiakasviestinnän, sovitut toimenpiteet ja taloushallinnon tiedostot.

Portaalin avulla toiminta on entistä varmempaa ja nopeampaa, kun kaikki oleellinen tieto on saatavilla keskitetysti, yhdestä helposta käyttöliittymästä.

Yhdistämällä Kollaboraatioportaalin Kohoon, saat käyttöösi laajan tilitoimiston liiketoiminnan hallintatyökalun ja yhteiskäyttöjärjestelmän, jossa kaikki toimii saumattomasti yhteen ja säästät aikaa!

 

Tutustu Portaaliin

Paranna suuryrityksesi tai konsernisi tehokkuutta ja nosta sen tuottavuus täysin uudelle tasolle!

Useita Kohotilejä voidaan yhdistää konsernirakenteeksi, joka mahdollistaa töiden teon tilien välillä sekä tuuraamisen eri yhtiöiden välillä.

Konsernirakenne mahdollistaa tilien välisen ristiinlaskutuksen sekä keskitetyn konserniraportoinnin, jossa useiden eri tytäryhtiötilien data löytyy kätevästi yhdestä keskitetystä näkymästä.

Kohon mahdollistamat konsernityökalut sallivat yksittäiselle työntekijälle yhden kirjausnäkymän, jonne työt ohjautuvat useilta konsernin tytäryhtiötililtä. Tämä mahdollistaa mm. sen, että työt tehdään aina keskitetysti yhden näkymän takaa.

Reaaliaikaisen ja laajan vakioraportoinnin avulla yritysjohdon on helppo seurata yrityksen toimintaa sekä laskutusta ja sen kannattavuutta.

Kohon parhaat ominaisuudet tilitoimistoille

Toistuvien töiden hallinta

Muodosta työntekijöillesi työ- ja tehtävälistoja kaikista yrityksesi toistuvista töistä. Saat helpotusta töiden hallintaan ja töiden siirtäminen henkilöltä toiselle tai asiakkaan työlistan päivittäminen tapahtuu helposti vastuumatriisien avulla.
Lue lisää

7 tapaa merkata aikaa

Seuraa työntekijöiden työaikaa ja liukumia päivätasolla. Tehdyt tunnit voit tulostaa raporttina palkanmaksuun tai jopa sisäänajettavana siirtotiedostona. Tarvittaessa myös TES-automatiikka.
+vuoro, timesheet, kellokortti, tehtävälista, työmääräyslista, integroitu kalenteri, mobiili
Lue lisää

Kuormitus ja resursointi

Seuraa helposti työntekijöiden resursointia ja allokoi resurssit tehokkaammin. Kuormitusraportilla seuraat esimerkiksi, ketkä kenelle työntekijöistä voidaan kohdentaa lisää töitä.
Lue lisää

Kattavat raportit

Katso tärkeimmät raportoinnin näkymät helposti saatavassa ja ymmärrettävässä muodossa yhdestä paikasta. Yrityksen johto voi muutamaa nappia painamalla päästä käsiksi tärkeimpiin raportteihin tai jopa automatisoida niiden lähetyksen omaan sähköpostiinsa haluttuna päivänä.
Lue lisää

Sopimusten hallinta

Seuraa ja hallitse sopimuksia. Koho luo laskuja automaattisesti sopimusten perusteella. Näin varmistat, että sovitut asiat päätyvät laskutukseen eikä mitään unohdu.
Lue lisää

Laskutuksen automatisointi

Laskuta nopeasti ja helposti. Näet nopeasti kuinka paljon sopimuksista ja tuotteista on tulossa rahaa. Lasku muodostuu valintasi mukaan automaattisesti tai muutamalla klikkauksella ja integroituu taloushallinnon järjestelmiin.
Lue lisää

Kohon Tuntikone palkanmaksun helpottamiseksi

Kohon Tuntikone tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun tilitoimiston asiakkaille palkanmaksumateriaalien toimittamiseen ja säilyttämiseen ja ratkaisee samalla GDPR:n asettamat vaatimukset, kun asiakasyrityksenne toimittavat palkkatiedot kootusti ja tietoturvallisesti. Tuntikoneen käyttö on tilitoimistoille aina maksutonta.

Kysy lisää!
Tuotepäällikkö Mikko Wäck,
050 564 4143 tai mikko.wack@kohosales.com

Lue lisää

White Label Tuntikone

Tuo lisäarvoa asiakkaillenne omalla Tuntikoneellanne! Kohon Tuntikoneen voi kustomoida vastaamaan yrityksenne visuaalista ulkoasua.

Tilitoimiston ladattavat materiaalit

Käytä hyödyksesi ja lataa alta tilitoimistoille hyödyllisiä materiaaleja: hinnoitteluopas, asiakkaiden töiden seuranta -excel tai toistuvien töiden seuranta excel.

Toistuvat työt seurantaan

Oletko ottamassa Kohoa käyttöön? Tai mietitkö mistä lähtisit liikkeelle tai mitä asioita tilitoimistossa pitäisi seurata? Lataa tästä tilitoimiston toistuvien töiden seuranta -excel avuksesi!

Lataa excel

Töiden hinnoitteluun apua oppaalla

Hinnoitteluoppaamme on kattava tietopaketti, joka sisältää tietoa mm hinnoittelusta, hinnoittelumalleista, segmentoinnista,tuotteistamisesta.

Lataa hinnoitteluopas

Asiakkaiden töiden seuranta -excel

Seuranta-excel on hyväksi havaittu tapa seurata asiakkaiden kuukausittaista töiden etenemistä.

Excelin avulla seuraat kirjanpitoa tai palkkoja.

Lataa seuranta-excel

Koho mobiilisti

Kohoa käytät kätevästi myös tien päällä. Hallinnoit työaikaa, tehtyjä tunteja ja työmääräyksiä yhdestä kätevästä näkymästä.

Taloushallintoliiton sopimuskone

Koho ja Taloushallintoliitto ovat yhteistyössä tehneet sopimuskoneen, jonka avulla tilitoimistot voivat helposti luoda puitesopimuksia. Taloushallintoliiton sopimuskone on veloitukseton liiton jäsenyrityksille.

Lue lisää

Koho on myös Finago Toiminnanohjaus

Koho Sales Oy on toteuttanut yhteistyössä Finagon kanssa tilitoimistoille suunnatun white label -toiminnanohjausjärjestelmän. Kohon kehittämä Finago Toiminnanohjaus on Finago-tilitoimistoille helppo toiminnanohjausjärjestelmä, joka pitää huolen toimiston tärkeimmistä työnkuluista ja tehtävistä.

Lue lisää

Haku