Keskitetty projektinhallinta insinööritoimistolle

Monen insinööritoimiston projektinhallinnan kiusana on useaan eri paikkaan tallennetut tiedot ja jatkuva kamppailu projektien laajuuksien tai toimitusaikojen kanssa. Asioiden ei tarvitse turhaan olla vaikeita ja monimutkaisia: Koho pitää projektit hallinnassa ja kaikki tarvittava tieto sekä raportit löytyvät yhdestä järjestelmästä.

Juuri sellainen projektinhallintajärjestelmä kuin sen tulisikin olla

Suunnittele, seuraa, budjetoi, ja ajasta projektisi yhdessä järjestelmässä.

pricetags

Hinnoittelu

 • Koholla on useita erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä paketteja, joista voit valita yrityksellesi sopivan
 • Ominaisuuslistasta näet kätevästi mitä mihinkin pakettiin tarkalleen kuuluu
 • Meillä on myös hyödyllisiä lisäpalveluja, joiden avulla vapautat aikaa olennaisiin tehtäviin
phone

Soittoaika

 • Koho pähkinänkuoressa
 • Keskustele asiantuntijamme kanssa haasteistanne ja kuinka Koho voi ratkaista ne
 • Varaa asiantuntijaltamme aika kalenterista ja saat soiton sinulle sopivaan aikaan
 • Puhelu kestää noin 15 minuuttia
desktop

Varaa maksuton etäesittely

 • Henkilökohtainen esittely
 • Pääset näkemään juuri teitä kiinnostavia ominaisuuksia
 • Näet käytännössä, kuinka Koho voi tehostaa toimintaanne
 • Etäesittely kestää noin tunnin
bargraph

Kattavaa raportointia Koholla

Projektin raportointi on keskeinen työkalu insinööritoimistojen työssä, tarjoten näkymän projektin nykytilaan ja eväät ennustaa tulevaa, sekä tilaisuuden puuttua epäkohtiin. Kohosta saat monipuolisesti ajettua selkeitä raportteja: jos tiedot on merkitty järjestelmään, niistä on myös saatavilla raportti. Muutamia hyödyllisiä raportteja ovat esimerkiksi tuntiseurannan raportit, joista nähdään muun muassa laskutettavat tunnit, kuormitus ja työmääräykset.

6 tapaa joilla Koho tehostaa toimintaasi

Insinööritoimistot joutuvat usein pitämään montaa lankaa hyppysissään, ja monivaiheiset projektit vaativat sekä aikaa että resursseja.
Kohon avulla järjestät projektisi alusta alkaen oikein, vaiheistuksesta laskutukseen ja kaikkeen siltä väliltä, ja säästät näin aikaa olennaiseen.

presentation

Luo ja hallitse projekteja

Onnistuneen projektin perustana on kunnolla tehty pohjatyö: määrittelemällä projektisi kunnolla alusta alkaen vähennät stressiä ja tiedät missä olet menossa. Kohon avulla seuraat projektien etenemistä myös vaiheittain, ja kokonaisuus on helppo hahmottaa joko puunäkymässä, tai visuaalisena GANTT -kaaviona tai KANBAN -näkymässä. Samalla saat arvokasta tietoa projektien budjeteista, toteutuneista kateosuuksista ja kannattavuuksista, sekä niille kohdistetuista kirjauksista.

documents

Rakenna monipuolisia tarjouksia ja sopimuksia

Tarjoustyökalun avulla säästät rutkasti aikaa ja tarjouspohjasi ovat yhteneväisen näköiset. Tarjoukset ovat yhdessä paikassa, ja niiden pohjalta saat suoraan tehtyä sopimuksen ja luotua projektin. Kohossa pystyt seuraamaan myyntitoimintoja sekä valvomaan niiden edistymistä, ja automaattisten muistutusten avulla et enää koskaan menetä tärkeitä deadlineja.

hourglass

Laskuta ja seuraa työtunteja

Koholla varmistat, että kaikki työt tulevat tehdyksi ja myös laskutetuksi. Monta helppoa tuntimerkintätapaa, mm. laskutettavia, projektiin kuuluvia tai sisäisiä. Tähänkin – kuten moniin muihinkin järjestelmän osa-alueisiin – saat tarvittaessa lisäominaisuuksia yrityksesi tarpeiden mukaan. Matkakulujen ja muiden lisukkeiden lisääminen onnistuu myös näppärästi.

browser

Helpotusta poikkeaviin laskutuksiin

Monet laskutustavat voivat tuntua turhan monimutkaisilta; Koholla laskutat ja automatisoit vaivattomasti myös normaalista poikkeavat projektilaskutukset. Näitä ovat mm. osamaksu-laskuttaminen, koontilaskutukset, maksuposti- ja kumulatiivinen laskutus, sekä kustomoidut laskuerittelyt projekteittain. Asettamalla asiakkaan veloitusperusteet valmiiksi ei niitä tarvitse enää miettiä laskutusvaiheessa.

tools

Seuraa resursointia ja kuormitusta

Resursointityökalu toimii apuna sekä työntekijöiden aikaa ja osaamista, että tuotteita ja tuotantokapasiteettia resursoidessa. Näet sekä ennusteen että toteuman, ja sen jälkeen kuormitusta ja resursseja onkin helppoa säätää suuntaan tai toiseen ja varmistat henkilöstön hyvinvoinnin. Reaaliaikaisen seurannan avulla suunnittelet resursseja pitkälle tulevaisuuteen ja ymmärrät toiminnan trendejä.

adjustments

Helppo integrointi ja kustomoitavuus

Koho on helposti integroitavissa web service API-rajapinnan avulla esimerkiksi useisiin CRM-, taloudenhallinta- ja kalenterijärjestelmiin, ja sillä on helppo toimittaa lakisääteiset työaikaraportit eteenpäin. Meillä on jo pitkä lista valmiita integraatioita ja lisää on tulossa. Tilikustomoinnin avulla saat asiakaskohtaisen ja helppokäyttöisen järjestelmän käyttöösi kustannustehokkaasti.

compass

Emme jätä sinua yksin järjestelmämme käyttöönotossa, vaan opastamme teidät perusteellisesti sujuviksi käyttäjiksi. Yhteistyö jatkuu läpi asiakkuuden, ja olemme aina valmiina kehittämään järjestelmää asiakkaiden pyyntöjen perusteella. Ensiluokkainen palvelualttiutemme onkin saanut erityistä kiitosta asiakkailtamme.

”Taulukkolaskelmat ja paperimuistiot ovat Kohon myötä historiaa. Koho on monipuolinen ja pitää henkilöstön aina ajan tasalla muun muassa työtunneista. Jokainen käyttäjä merkitsee työtuntinsa ja tehtävänsä suoraan Kohoon. Uusi toimintatapa säästää paljon työaikaamme, sillä asiat on kenen vain helppo tarkistaa Kohosta.”

Joni Raappana ja Timo Ritola, Monetra

“Koho kehittyy jatkuvasti taustalla ja olemme päässeet vaikuttamaan järjestelmän uusiin ominaisuuksiin. Koemme, että Koho on mainio toiminnanohjaustyökalu  meidän kaltaiselle yritykselle!”

Henri Kortelainen, Sininen Meteoriitti

”Saamme Kohosta reaaliaikaista tietoa projektien kulusta ja laskutuksesta. Kun ennen tieto jouduttiin keräämään Excelistä, on aina ajan tasalla olevia lukuja nykyään helppo seurata Kohosta. Työtämme on nopeuttanut erityisesti raportoinnin ajantasaisuus ja se, että projektikohtaista tietoa on nopeasti ja helposti saatavilla”

Henri Airaksinen, Äyräväinen

Sukella sisältöihimme

Äyräväinen valitsi kotimaisen Kohon – Etätyöt hoituvat helpommin Kohon avulla

Vaativien taloteknisten projektien suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan erikoistunut Äyräväinen otti Kohon käyttöön keväällä 2020. Samaan …

Lue lisää

Haluaisitko kuulla lisää?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, ja saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi.