Wisenheimers sai Kohosta avun erillislaskutettavien töiden kirjaamiseen

Wisenheimers

Wisenheimers Oy on vuonna 1996 perustettu itsenäinen isännöintitoimisto, joka tarjoaa kokonaisvaltaista isännöintipalvelua asunto-osakeyhtiöille. Wisenheimers palvelee hyvää isännöintitapaa noudattaen hallinnollisen, taloudellisen ja teknisen isännöinnin osa-alueilla.

Wisenheimers otti Kohon käyttöönsä vuonna 2019. Taustalla oli tarve saada poimittua työvirrasta erillislaskutettavat työt. Koho valikoitui järjestelmäksi kevyen rakenteensa ja nopean käyttöönottonsa ansiosta.

”Saimme Kohosta apua juuri siihen, mihin sitä haimmekin, eli täytyy olla jokin järjestelmä pienten erillisveloitusten kirjaamiseksi. Kokonaisuuden kannalta se on meille äärimmäisen tärkeää, sillä liikevaihtomme koostuu näistä pienistä ”sinteistä”, eikä suurista kertalaskutuksista”, kertoo Wisenheimers Oy:n toimitusjohtaja Miki Turkia.

Helppo työajanseuranta sijainnista riippumatta

Myöhemmin Wisenheimersilla todettiin, että heidän toimitilassaan aiemmin ollut leimauslaitteella toimiva työajanseurantajärjestelmä oli ajanut aikansa ohitse. Tilalle tarvittiin kevyempi järjestelmä, joka palvelisi myös etätyöntekijöitä. Koho vastasi hyvin myös tähän tarpeeseen.

”Arki on helpottunut, sillä parhaimmillaan Kohon työajanseuranta toimii kännykällä. Sitä varten ei tarvitse tulla logistisesti tiettyyn paikkaan ryhtyäkseen töihin, vaan voi ajaa suoraan kohteelle ja merkitä sieltä päivän käynnistyneeksi”, Miki kertoo.

Wisenheimersin kiinteistösihteeri Pia Lod-Niemen mukaan myös viimeisimpänä käyttöön otettu lomakalenteri on tuonut lisää näkyvyyttä sisäiseen toimintaan. Etenkin lomien suunnittelu kerää Pialta kiitosta sekä se, että työajat, sairaslomat ja poissaolot on mahdollista saada suoraan raportille.

Tutustu tästä Kohon työajanseurantaan >>>

Koho on nopeuttanut töiden laskutusta ja kiertoa

Miki ja Pia kokevat, että Kohon käyttöönoton myötä töiden laskutus ja kierto on heillä nopeutunut, sillä laskutettavia töitä ei enää tarvitse viime hetkellä kaivella omista kalentereista. Kohon avulla he pystyvät myös seuraamaan kutakin laskuttavaa isännöitsijää ja näkemään miten paljon mikäkin työ on tuottanut.

Koho on terävöittänyt toimintaamme, jota pystytään nyt seuraamaan ja katsomaan, että miten kukakin toimii kuukausittain.

Pia Lod-Niemi, Wisenheimers Oy

Mikin ja Pian mukaan todella iso plussa on se, että Koho integroituu sähköiseen kalenteriin. He kokevat sen hyväksi ominaisuudeksi etenkin niille, jotka tekevät enemmän erillisveloitettavaa työtä. Samoin kokouksesta toiseen hyppiville isännöitsijöille on hyvä, että kalenterituonnin avulla kokoukset saa helposti laskulle.

Lue myös blogi miten isännöitsijä voi vähentää laskutukseen kuluvaa aikaa

Kohossa on hinta-laatusuhde kohdillaan

Miki kokee, että Kohossa on hinta-laatusuhde kohdillaan: ”Koho toimii ja voimme suositella sitä etenkin yrityksille, jotka kaipaavat järjestelmältä joustavia rakenteita ja nopeasti tehtäviä muutoksia”.

Pian mielestä parasta Kohossa on se, että järjestelmä on selkeä ja todella helppokäyttöinen, kun siihen pääsee sisälle. Hän kokee myös, että yhteydenpito Kohon asiakaspalvelun kanssa on ollut sujuvaa: ” Olen muutaman kerran ollut asiakaspalveluun yhteydessä ja aina olen saanut avun nopeasti. Sinne on kevyttä ottaa yhteyttä ja saada apua”.

Haluaisitko kuulla lisää Kohosta? Varaa alta maksuton etäesittely.

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.