Koho ja Verified yhteistyöhön

Koholla on mahtavia uutisia kaikille teille, joita velvoittaa laki rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseksi: Koho ja Verified aloittavat yhteistyön AML ja KYC-prosessien osalta. 

Verified KYC AML integraatio Kohoon

Yhteistyön ytimessä on yhteinen tahtotila toimittaa innovatiivisia ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme prosesseja. Kohon ja Verifiedin toiminnot tukevat toisiaan ja integraatio on suora vastaus asiakkaidemme AML ja KYC-tarpeisiin. Koholla on kymmenittäin valmiita integraatioita mm. eri taloudenhallinta- ja CRM-järjestelmiin, projektinhallinta- ja tikettijärjestelmiin ja nyt kohta myös integraatio Verifiedin AML-alustaan. Tämä integraatio helpottaa merkittävästi rahanpesuvelvoitteiden täyttämistä.

Olemme ehdottoman innoissamme tästä kumppanuudesta Verifiedin kanssa. Kumppanuus on suora vastaus asiakkaidemme pyyntöihin kehittyneistä AML-ratkaisuista. Yhdistyminen Verified AML -alustaan tehostaa compliance-prosesseja ja vahvistaa riskienhallintaprosesseja tilintarkastusyrityksille.

toteaa Kohon kehityspäällikkö Mikko Wäck.

Integraatio on valmistunut kevään 2024 aikana. Sopimussuhde tulee olemaan asiakkaan ja Verifiedin välinen. Verified hoitaa laskutuksen, käyttöönoton, koulutuksen ja asiakastuen.

Verified is truly looking forward to this partnership together with Koho Sales for our AML platform integration. Together, we aim to streamline procedures, enhancing efficiency and compliance within the accounting sector. So stay tuned for cutting-edge tailored solutions!”

Tommy Flemström, Founder – Verified Global

Verified on Pohjoismaiden suurin AML- ja KYC-prosessien palveluntarjoaja ja yhteistyön tuloksena syntyvä kaksisuuntainen integraatio tulee helpottamaan merkittävästi yrityksesi rahanpesu- ja asiakkaantuntemisprosesseja.

Koho Sales on pohjoismaiden suosituin tilitoimistojen toiminnanohjausjärjestelmä. Haluamme auttaa asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa ja vapauttamaan aikaa olennaiseen. Koholla on yli 13.000 käyttäjää ja takana useiden satojen käyttökoulutusten kokemus. Koho-ohjelmistoa kehitetäänkin asiakkaiden toiveesta jatkuvasti.

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.