Painavaa asiaa ja kohottavaa meininkiä Kohon tilitoimistoiltapäivässä

Koho järjesti iltapäivän kestävän tapahtuman tilitoimistoille Helsingissä, Hotelli Presidentissä 25.8. Paikalla oli oikein mukavasti väkeä! Koholta mukana olivat Mikael Wallstén, Teemu Ilkka, Ilpo Peltoniemi, Ulla Granroth ja Mikko Wäck.

Tilaisuudessa kuulimme esittelyjen jälkeen Aleksi Niemisen pitämänä erittäin mielenkiintoisen katsauksen tietosuoja-asioihin. Aleksi on juristi ja avasi meille kummallista ristiriitatilannetta, missä Euroopassa olemme amerikkalaisten yritysjättien ja eurooppalaisten GDPR- ja tietosuoja-asetusten suhteen. Puheenvuoro todella herätti miettimään, mitä tilitoimistojenkin kannattaa ottaa huomioon tulevaisuudessa datan suhteen.

Kahvittelujen jälkeen Kohon projektijohtaja Kalle Raitio avasi meille tilitoimiston raportoinnin syövereitä. Tässä riittikin asiaa ja pureskeltavaa ja olisi riittänyt vielä pitkäksi aikaa!

Lopuksi Kohon Teemu Ilkka kertoi vielä lyhyesti Kohon uusimpia tuulahduksia ennen siirtymistä after workin pariin lasillisten äärelle.

Toivomme kovasti, että tällaiset livetapahtumat jatkuisivat tulevaisuudessa. Meistä oli erityisen mukavaa nähdä nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme livenä! Kiitos kaikille mukana olleille!

Sinua voisi kiinnostaa myös

FBLinkedin-59

Toiminnanohjausjärjestelmien vertailu tilitoimistoille

Toiminnanohjausjärjestelmän valintaan kannattaa laittaa aikaa ja ajatusta. Helpottaaksemme työtä, kokosimme tähän vertailuun muutamia yleisimpiä tilitoimistoissa käytössä olevia toiminnanohjausjärjestelmiä ja niiden vertailua.

Lue lisää
Image from iOS (1)

Kohotamme tunnelmaa Taloushallintoliiton kesäpäivillä

Myyntitiimimme kohottaa tunnelmaa 6.-8.6. Taloushallintoliiton kesäpäivillä kauniissa Holiday Club Saimaan maisemissa. Osastopaikkamme on 15. Tule …

Lue lisää
Suomalainen ohjelmisto - koodia Suomesta

Miksi valita suomalainen ohjelmisto?

Suomi on kulkenut monella saralla digitalisaation kärkijoukoissa ja suomalaisten ohjelmisto-osaaminen, koulutus ja työmoraali ovat huippuluokkaa. Siinäpä jo itsessään syitä, miksi valita suomalainen ohjelmisto, alla avaamme asiaa vielä vähän lisää.

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.