Kohon Tuntikone – tehoja ja turvallisuutta tilitoimistolle työaikakertymien keräämiseen

Tilitoimisto, joko olet kuullut Kohon Tuntikoneesta? Kohon kehittämä Tuntikone on helppo ja edullinen palvelu, jonka avulla yritys kerää työajankertymiä palkkahallintoon turvallisesti ja tehokkaasti. Tunteja voi täyttää joko mobiililla tai tietokoneella, joten tuntikirjauksen voi tehdä helposti missä vaan.

Tuntikoneen käyttö on tilitoimistoille aina maksutonta. Tilitoimisto siis vastaanottaa asiakasyritysten työntekijöiden työajankertymät palkanlaskentaa varten Tuntikoneen avulla. Tuntikone tehostaa tuntipalkkaisten palkanlaskentaa jopa 70 %. Asiakasyrityksen työtunnit saapuvat palkanlaskijalle yhdestä kanavasta, sähköisesti. Tunti-ilmoituksien metsästäminen sähköpostien uumenista tai paperilappusilta on Tuntikoneen myötä historiaa. Kaikki palkanlaskentaa ja -maksua varten tarvitsemasi tiedot löytyvät vastedes yhdestä selkeästä raportista. Kokemuksemme mukaan Tuntikone sopii parhaiten yrityksille, joiden palkanmaksu on tuntipohjaista. Parhaita asiakassegmenttejä ovat olleet: siivous-, rakennus-, logistiikka-, maalaus- ja kiinteistöhuoltoyritykset.

Helppoa ja turvallista tietojensiirtoa

Tuntikone on intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Käyttäjiä ja tuntikirjausnimikkeitä voi hallita itse yksinkertaisesta käyttöliittymästä. Kaikki palkanmaksuun tarvittavat tiedot siirtyvät automaattisesti palkkahallintoon, turvallisesti ja varmasti. Samalla kun Tuntikone ratkaisee lakisääteiset velvoitteesi, Tuntikone täyttää myös GDPR:än vaatimukset. Tuntikoneesta löydät myös informatiiviset raportit, joiden avulla voit seurata työajan kertymiä ja ajaa ulos raportteja valitsemillasi kriteereillä.

tuntikone näkymä

Tuntikoneen hyödyt:

 • Turvallista tietojensiirtoa
 • Yksi kanava tiedonsiirtoon
 • Helppokäyttöinen, selainpohjainen
 • Tuntikoneella ratkaiset seuraavat lakisääteiset velvoitteesi
 • Eu:n yleinen tietosuoja-asetus GDPR
 • Tulorekisteri 2019
 • Työsuojelu ja työaikalaki
 • Tietojen turvallinen siirto palkanlaskentaan
 • Valmiit integraatiot useisiin palkkajärjestelmiin. Lisäintegraatioita toteutetaan tarpeen vaatiessa
 • Selkeät raportit palkanmaksua varten
 • Tarvittaessa palkkaperusteiden kuittaaminen ennen siirtoa maksuun

Lue myös: Talvi tulee ja sen myötä kausityöntekijät – Tuntikoneella tunnit ylös kätevimmin

Lue lisää tuntikoneesta!

Oletko kiinnostunut ottamaan tuntikoneen käyttöön?

Sinua voisi kiinnostaa myös

Talvi tulee ja sen myötä kausityöntekijät – Tuntikoneella tunnit ylös kätevimmin

Työnantaja, onko sinulla talveksi tulossa kausityöntekijöitä tai joulun kiireapua? Kesä on tietysti kausityöntekijöiden kulta-aikaa, mutta …

Lue lisää

Haluaisitko kuulla lisää?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, ja saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi.