Koho toimitti toiminnanohjausjärjestelmän Provincialle

Tiedote kesäkuu 2021

Provincia Oy on kehittyvä ja kehittävä, korkeatasoisia henkilöstö- ja taloushallinnon palveluja tuottava yritys. Heillä on noin sadan hengen asiantuntijajoukko vastaamassa asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin. Projektinhallinnan ratkaisun heille toimitti Koho Sales Oy.

”Provincia valitsi Kohon toiminnanohjausjärjestelmän, koska se yksinkertaisesti vastasi parhaiten järjestelmävaatimuksiimme.”, toteaa Paula Erola, Provincian kehitysjohtaja.

”Halusimme järjestelmän, jonka avulla saamme lisätehokkuutta toimintaamme, läpinäkyvyyttä niin jatkuva- kuin projektiluonteisien töiden hallintaan ja resursointiin. Helppoa tuntikirjausominaisuutta tietenkään unohtamatta.”, jatkaa Paula.

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto aloitetaan projektihallinnon osuudella, tämän pilottivaihe alkoi Provincialla 1.6. Täysimittaisesti toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön siirrytään koko henkilökunnan osalta syksyn 2021 aikana.

Koho on monipuolinen ja skaalautuva toiminnanohjaus- ja projektinhallintajärjestelmä. Järjestelmän muokattavuus, automaatiot ja räätälöitävyys ovat Kohon parhaita ominaisuuksia. Tämä yhdistettynä jatkuvaan nopeaan kehitykseen asiakkailta saadun palautteen pohjalta ja yli 60 rajapintaa tekee Kohosta yhden segmenttinsä parhaista järjestelmistä.

”On hienoa saada tämäntyyppinen kuntaomisteinen taloushallintopalveluyritys asiakkaaksemme ja uskon, että yhteinen matkamme Provincian kanssa tästä vielä syvenee ja kehittyy.” Kohon toimitusjohtaja Mikael Wallstén kertoo.

Lisätietoja:

Koho Sales Oy, CEO Mikael Wallstén, mikael.wallsten@kohosales.com, +358 (0)400 971 119

Provincia Oy on talous- ja henkilöstöhallintopalveluihin erikoistunut yritys. Yhtiön osakkaat ovat Asikkalan, Hollolan, Kärkölän, Lahden, Orimattilan ja Padasjoen kunnat sekä Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä, Koulutuskeskus Salpaus-kuntayhtymä ja Päijät-Hämeen maakuntaliitto. Provincia on osa Lahti-konsernia. Provincialla työskentelee noin 100 henkilöstö- ja taloushallinnon ammattilaista. www.provincia.fi

Koho Sales Oy tukee ja tehostaa yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen ja projektinhallinnan ohjelmistoratkaisuilla. Koho on asiakasta arvostava ohjelmistoyritys, joka haluaa tarjota alan parasta palvelua ja jonka tavoite on tuottaa merkittävää lisäarvoa jokaiselle asiakkaalleen. www.kohosales.com

Sinua voisi kiinnostaa myös

Finansiolle Kohon käyttö ratkaisi työnhallinnan ja laskutuksen

Finansiolle Kohon käyttö ratkaisi työnhallinnan ja laskutuksen haasteet. ”Suurin helpotus Kohon käytössä on se, että kuukauden laskutus on tehty alle viidessä minuutissa ja tiketöinnissä tehtävät työt pysyvät järjestyksessä”

Lue lisää

Design Valkea: Koholla palvelu toimii

”Erityiskiitokset Koholle kyvystä reagoida hankaliinkin toiveisiin ja kykyyn ratkoa niitä. Palvelualttius yllätti todella positiivisesti!”

Lue lisää

Data Group Saimaan palveluliiketoiminnan kasvua kirittää nyt Koho

”Alkuvaiheessa tärkeimmät ominaisuudet meille ovat palvelusopimus- ja tuotehallinta, tiimityöskentely, laskutettavan työajan kellotus sekä palvelusopimusten automatisoitu laskutus.”

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.