Koholta tuotejulkaisu – Portaali – helpottamaan tilitoimistoarkea

Koho on julkaissut uuden tuotteen, Portaalin, asiakkaille, joilla on jo Koho toiminnanohjaus käytössä. Portaali ratkaisee aineiston käsittelyn tilitoimiston ja asiakkaan välillä.

Portaalin avulla asiakas siirtää kuukausiaineiston tilitoimistolle helposti ja nopeasti vain raahaamalla tiedostot portaaliin, valitulle kohdekaudelle, jolloin tiedostot siirtyvät vastuuhenkilön työmääräyslistaan Kohossa. Tilitoimisto ja asiakas voivat myös käydä Portaalissa kaiken keskustelun liittyen aineistoihin ja tiedostot säilyvät yhdessä paikassa.

Näin Portaali helpottaa taloushallinnon töitä:

  1. Ajansäästö. Kaikki asiakkaiden aineistot keskitetysti yhdessä paikassa
  2. Kirjanpidon ja palkanlaskennan töiden seuranta on helppoa: Portaali on osa Koho toiminnanohjausta eli aineistot näkyvät työmääräys listassa Kohossa.
  3. Tiedot arkistoituvat tietoturvallisesti varmaan talteen.
  4. Asiakastilin käyttöönotto alle minuutissa ja ilman käyttöönottomaksua
  5. Toimii selaimella tai mobiilisti

Kiinnostuitko?

tai soita: tuotepäällikkö Mikko Wäck, 050 564 4143.

Sinua voisi kiinnostaa myös

kollaboraatio

Mikä ihmeen kollaboraatio ja kollaboraatioportaali?

Kollaboraatio on myös opittu taito ja yhteisesti sovittu työtapa, jossa järjestelmä on usein suureksi avuksi, varsinkaan jos kollaboraatio ei tapahdu kasvokkain.

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.