Kohon tili- ja veropäivien virtuaaliosastolla live stream

Taloushallintoliiton järjestämät Tili- ja veropäivät pidettiin 24.-25.1.2022 virtuaalisena. Meillä Koholla oli oma virtuaaliosasto päivillä. Päätimme toteuttaa sen hieman eri tavalla ja pidimme live streamin päällä lähes koko kaksi päivää.

Kakkospäivän lounastauolla Kohon Teemun kanssa oli jutustelemassa Harri Ruokoski HR-Tilipalvelusta. Miehillä riittikin juttua tilitoimiston digitalisoitumisesta ja monen monesta muusta mielenkiintoisesta tilitoimistoalan asiasta.

Osastollamme pystyi myös osallistumaan arvontaan, jossa palkintona oli S-ryhmän lahjakortti. Arvonnan voitti tällä kertaa Anne Juottonen Tilitoimisto Roineelta. Onnea voittajalle!

Kiitos kaikille osastollamme kävijöille. Toivottavasti nähdään ensi vuonna jälleen liveosaston merkeissä!

Sinua voisi kiinnostaa myös

FBLinkedin-59

Toiminnanohjausjärjestelmien vertailu tilitoimistoille

Toiminnanohjausjärjestelmän valintaan kannattaa laittaa aikaa ja ajatusta. Helpottaaksemme työtä, kokosimme tähän vertailuun muutamia yleisimpiä tilitoimistoissa käytössä olevia toiminnanohjausjärjestelmiä ja niiden vertailua.

Lue lisää
Näyttökuva 2022-8-29 kello 15.29.01

Painavaa asiaa ja kohottavaa meininkiä Kohon tilitoimistoiltapäivässä

Koho järjesti iltapäivän kestävän tapahtuman tilitoimistoille Helsingissä, Hotelli Presidentissä 25.8. Paikalla oli oikein mukavasti väkeä! …

Lue lisää
Image from iOS (1)

Kohotamme tunnelmaa Taloushallintoliiton kesäpäivillä

Myyntitiimimme kohottaa tunnelmaa 6.-8.6. Taloushallintoliiton kesäpäivillä kauniissa Holiday Club Saimaan maisemissa. Osastopaikkamme on 15. Tule …

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.