Finansiolle Kohon käyttö ratkaisi työnhallinnan ja laskutuksen

finansio_logo

Finansiolle Kohon käyttö ratkaisi työnhallinnan ja laskutuksen haasteet. ”Suurin helpotus Kohon käytössä on se, että kuukauden laskutus on tehty alle viidessä minuutissa ja tiketöinnissä tehtävät työt pysyvät järjestyksessä” kertoo Finansio Oy:n yrittäjänä toimiva Jukka-Pekka Inkinen.

Jukka-Pekan ja Finansion intohimona on kehittää asiakkaille moderneja talouspalveluita ja auttaa asiakkaitaan tekemään parempia päätöksiä ja kehittämään liiketoimintaansa. Finansiolle on tärkeää, että yrittäjä saa keskittyä omaan ydinosaamiseensa samalla, kun Finansio vastaa talousneuvonnasta, joka tukee yrityksen menestystä.

”Myös Kohon tiketöinti konkreettisesti auttaa minua työnhallinnassa. Asiakasviestintä ei mene sekaisin henkilökohtaisten viestien ja uutiskirjeiden sekaan, ja työt tätä kautta tulee tehokkaammin tehtyä. Lisäksi työskennellessä työaikaa ei mene hukkaan, kun ei tarvitse etsiä asiakasviestejä muiden viestien joukosta.”

Finansio päätyi Kohoon, koska Jukka-Pekalla oli siitä aiempia hyviä käyttäjäkokemuksia ja Koho helpottaa sekä yrittäjän että työntekijöiden arkea.

”Kohon kanssa asiointi on ollut aina joustavaa ja heille pieni yhden hengen tilitoimisto on ollut yhtä tärkeä kuin isompikin.” Jukka-Pekka kertoo Kohon käyttäjäkokemuksesta.

”Suosittelen Kohoa, koska sen avulla aikaa jää enemmän joko varsinaiselle bisnekselle tai vapaa-ajalle, kun Koho on vapauttanut työaikaa hallinnollisista töistä.” Inkinen päättää.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Design Valkea: Koholla palvelu toimii

”Erityiskiitokset Koholle kyvystä reagoida hankaliinkin toiveisiin ja kykyyn ratkoa niitä. Palvelualttius yllätti todella positiivisesti!”

Lue lisää

Data Group Saimaan palveluliiketoiminnan kasvua kirittää nyt Koho

”Alkuvaiheessa tärkeimmät ominaisuudet meille ovat palvelusopimus- ja tuotehallinta, tiimityöskentely, laskutettavan työajan kellotus sekä palvelusopimusten automatisoitu laskutus.”

Lue lisää

Colliers Finlandille Kohon toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön

Colliersilla järjestelmähankinnan taustalla oli tarve saada nykyaikainen, käyttäjäystävällinen sekä aikaa säästävä järjestelmä.

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.