Design Valkea: Koholla palvelu toimii

design valkea Koho referenssi

Design Valkea on oululainen yritys, joka on erikoistunut terveys- ja hyvinvointialojen markkinointiviestintään. Käynnissä on aina lukuisia projekteja tiukoillakin aikatauluilla, joten hyvällä projektinhallintajärjestelmällä on heille todella suuri merkitys.

Heidän aiemmin pitkään käyttämänsä järjestelmä muuttui yön yli tarpeisiin sopimattomaksi, joten he ryhtyivät pikaisesti selvittelemään muita mahdollisuuksia.

”Netistä löysimme Kohon, joka vaikutti kiinnostavalta. Todella nopeasti saimme paikallisen (plussaa siitä!) edustajan kertomaan meille järjestelmästä tarkemmin. Vaikutti siltä, että Koho voisi toimia haasteellisessa ympäristössämme, ja että järjestelmää ennen kaikkea oli mahdollista räätälöidä juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi. Kun perusperiaatteet oli käyty läpi, olimmekin jo asiakkaita.”, kertaa Kristiina Olmiala-Szép Design Valkealta.

”Kohon käyttöönotossa oli muutamia haasteita, kuten oli toki odotettavaakin. Mutta on mahtavaa löytää sellainen tekijä, joka tarttuu ongelmaan kuin ongelmaan sillä asenteella, että ne on tehty ratkaistavaksi! Toimialakohtaisia vaatimuksia on projektinhallinnassa varmasti aina, joten Kohon halu ja kyky auttaa rakentamaan juuri meidän käyttöömme sopiva systeemi yllätti positiivisesti.”, Kristiina jatkaa.

”Erityiskiitokset Koholle kyvystä reagoida hankaliinkin toiveisiin ja kykyyn ratkoa niitä. Palvelualttius yllätti todella positiivisesti!”

Kristiina Olmiala-Szép, Design Valkea

Design Valkea käyttää Kohoa erityisesti kustannusarvioiden tekemiseen ja projektinhallintaan. Lisäksi he tekevät järjestelmässä laskutuksen, jonka sitten siirtävät kirjanpitojärjestelmäämme. Kohossa on toki lisäksi paljon toimintoja, jotka eivät ole juuri nyt heille tarpeellisia.

Käyttöaikaa Design Valkealla on takana nyt muutamia kuukausia. ”On tietysti selvää, että kaikkia toiveitamme ei voida toteuttaa, mutta hyvin olemme yhdessä saaneet järjestelmän taipumaan siihen, mitä siltä kaipaamme. Matkan varrella tulee varmasti vielä eteen muutostarpeita, mutta se ei huoleta, koska voimme luottaa siihen, että Koho ottaa ehdotukset nopeasti käsittelyyn.” Kristiina päättää.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Finansiolle Kohon käyttö ratkaisi työnhallinnan ja laskutuksen

Finansiolle Kohon käyttö ratkaisi työnhallinnan ja laskutuksen haasteet. ”Suurin helpotus Kohon käytössä on se, että kuukauden laskutus on tehty alle viidessä minuutissa ja tiketöinnissä tehtävät työt pysyvät järjestyksessä”

Lue lisää

Data Group Saimaan palveluliiketoiminnan kasvua kirittää nyt Koho

”Alkuvaiheessa tärkeimmät ominaisuudet meille ovat palvelusopimus- ja tuotehallinta, tiimityöskentely, laskutettavan työajan kellotus sekä palvelusopimusten automatisoitu laskutus.”

Lue lisää

Colliers Finlandille Kohon toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön

Colliersilla järjestelmähankinnan taustalla oli tarve saada nykyaikainen, käyttäjäystävällinen sekä aikaa säästävä järjestelmä.

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.