Koho isännöintiyrityksille

 

Koho on isännöitsijän tärkein työkalu

Koholla lisätehoa liiketoimintaan! Koho helpottaa isännöitsijän arkea. Kohon avulla parannat yrityksesi kannattavuutta ja tehostat rutiineja ja säästä aikaasi isännöintiin. Voit minimoida manuaaliset työvaiheet ja automatisoida myyntilaskutustasi.

Koho tarjoaa kokonaisvaltaiset ratkaisut toiminnanohjaukseen, myyntilaskutukseen, tuntikirjaukseen sekä työajanseurantaan.  Laskutat tekemäsi työt kalenterimerkintöjen perusteella helposti tuomalla ne suoraan laskuriveiksi Kohoon. Voit myös kätevästi kirjata merkintöjesi yhteyteen mm. kokouksiin osallistuneet henkilöt palkkioiden maksamista varten.

Kohon avulla hallitset helposti myös muun lisälaskutettavat työn sekä tuntityöt. Valmiit laskut tarvitsee vain hyväksyä ennen lähettämistä taloudenhallintaan, ja sieltä asiakkaalle.

Koholla on jo yli 450 käyttäjää isännöintiyrityksissä

Kohon avulla säästät laskutuksessa aikaa jopa 87 % Excel – taloudenhallintajärjestelmä -yhdistelmään verrattuna.

Kohon pikakauppa-toiminnolla parannat kannattavuutta

Kohon helpottaa isännöitsijän arkea. Kohon avulla parannat yrityksesi kannattavuutta ja
tehostat rutiineja ja säästät aikaasi isännöintiin.

Pikakauppa-toiminnolla mikään ei jää laskuttamatta ja laskutat kätevästi pienetkin “sälät”,
jolloin kannattavuus paranee huomattavasti.

Tuo kalenterimerkinnät laskuriveiksi vaivatta kalenterituonnilla

Koholla tuot kalenterimerkinnät nopeasti ja vaivattomasti laskuriveiksi järjestelmään. Erityisesti isännöitsijät ovat kiittäneet tästä ominaisuudesta, koska sillä tuot esim. taloyhtiöiden kokoukset kätevästi laskutettavaksi. Katso kalenterituonnin esittelyvideo!

 

Kohon parhaat ominaisuudet isännöintiyrityksille

calendar

Kalenterituonti

Koho on mahdollista integroida suoraan käyttäjän o365 tai Google -kalenteriin, jolloin kalenterin merkinnät voidaan tuoda käyttäjän tuntikirjauksiksi Kohoon.

refresh

Laskutuksen automatisointi

Koholla laskutat nopeasti ja helposti. Näet nopeasti kuinka paljon sopimuksista ja tuotteista on tulossa rahaa. Lasku muodostuu valintasi mukaan automaattisesti tai muutamalla klikkauksella.

documents

Sopimusten hallinta

Seuraa ja hallitse taloyhtiöiden toistuvaa sopimuslaskutusta. Koho luo laskuja automaattisesti sopimuksien perusteella jolloin varmistat, että sovitut asiat päätyvät laskutukseen.

envelope

Laskutettavien töiden tuominen sähköpostista

Kohoon voidaan tuoda erillislaskutusta myös käyttäjän sähköpostista. Tärkeä työtä ja laskutusta aiheuttava sähköposti voidaan lähettää Kohoon, kohdistaa työhön käytetty aika ja muu tuotelaskutus ja hyväksyä laskutukseen.

phone

Mobiilikäyttö

Kohoa voi käyttää myös mobiilisti. Syötä kätevästi työaika-, tunti- ja laskutusmerkinnät myös ajasta ja paikasta riippumatta.

browser

Työajanseuranta

Seuraa työntekijöiden työaikaa ja liukumia päivätasolla. Tehdyt tunnit voit tulostaa raporttina palkanmaksuun tai jopa sisäänajettavana siirtotiedostona. Tarvittaessa myös TES-automatiikka.

Asiakkaamme kertovat:

“Helppo käyttää ja kehitysajatuksemme otetaan selkeästi huomioon.”

– Tuomo Tahkola, Toimitusjohtaja, Isännöitsijä, DI, AIT

Oletko valmis kokeilemaan?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä ja säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa.