Kohon sisältöpankki

Lue täältä  ja opi uutta! Blogikirjoituksia, uutisia ja asiantuntijasisältöjä liittyen mm. toiminnanohjaukseen, tehtävien ja asiakkuuksien hallintaan, projekteihin, parhaisiin käytäntöihin sekä kannattavuuteen.

Tervetuloa!

Kategoriat

Avainsanat

Haku

Untitled design (6)

Isännöitsijälle hyödyllinen opas

Mietitkö, miten saisit apua isännöintiyrityksen kiireiseen arkeen? Lataa alta isännöitsijän opas, johon kokosimme vinkkejä rutiinitöitä tehostavien järjestelmien valintaan.

Lataa opas
isännöintiyritykset

Miten isännöitsijätoimisto voi vähentää laskutukseen kuluvaa aikaa?

Jos isännöitsijätoimistossa ei ole käytössä nykyaikaista laskutusjärjestelmää, laskuttamiseen menee lukemattomia työtunteja enemmän kuin olisi tarpeen, eikä exceleiden kanssa tuskailu muutenkaan tuota suurta iloa.

Lue lisää

5 syytä miksi digitalisaatio helpottaa isännöintiä

Isännöintialan edelläkävijä voi luoda yritykselleen kilpailuetua tehostamalla työtapojaan uusilla järjestelmillä. Digitaalisuus voi olla ratkaisu moneen ongelmaan, kuten kiireeseen ja asiakaspalvelun ruuhkautumiseen.

Lue lisää

Isännöitsijä­toimisto Kiinteistötahkola on Kohon tyytyväinen asiakas

Koho on helpottanut myyntilaskutusta suoraviivaistamalla toimintatapoja ja jättämällä ylimääräisiä tiedon näpyttelyvaiheita pois. ”Ajankäyttö on pudonnut murto-osaan toimistokululaskutuksessa verrattuna aikaisempaan käytäntöön.”

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.