Tule Koholle töihin

Haluaisitko tulla kasvavaan ja rentoon, mutta ammattitaitoiseen joukkoomme vahvistukseksi?

Meillä on aina silmät auki uusille reippaille koholaisille. Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja, sekä halua kehittää itseäsi. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon.
Koholta löytyy tekijöitä eri osa-alueissa, kuten koodareita, teknisiä asiakaspalvelijoita, myyjiä, ja markkinoijia. Jokainen meistä uskoo vahvasti Kohon ylivoimaisuuteen tuotteena, sekä luottaa toisiinsa oman kortensa kantajina tiimissä.

 

Mikael Wallstén työn touhussa
Välitämme paitsi asiakkaistamme, myös toisistamme; tiimimme on sitoutunutta ja arvostamme yhteenkuuluvuutta, sillä juuri henkilöt ovat Kohon toiminnan ydinvahvuus. Yrityksen tarjoamat mahdollisuudet työssä ovat erinomaiset ja taustalla on älyttömän hyvä tiimi auttamassa. Omasta itsestä huolehtimiseen kannustetaan, ja panostamme vahvasti työympäristön viihtyvyyteen.

Koho auttaa parantamaan projektien kannattavuutta ja tehostamaan rutiineja

Koho Sales Oy on vuonna 2014 perustettu ohjelmistoyritys. Kehitämme ja myymme pilvipalveluna toteutettua räätälöitävää Koho-toiminnanohjausta ja meitä on nyt noin 12 henkeä. Koho on segmenttinsä paras toiminnanohjaus ja kasvamme noin 40 % vuosivauhtia ilman pääomasijoittajia. Olemme AA+ luottoluokitettu ja asiakastiedon Suomen vahvimmat ryhmässä. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Kalasatamassa.

Asiakkaitamme ovat tilitoimistot, isännöitsijätoimistot ja projektiyritykset. Haluamme auttaa asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa ja vapauttamaan aikaa olennaiseen.

Tällä hetkellä haussa on:

B2B-myyntipäällikkö

Haussa on sujuvapuheinen b2b-myyntipäällikkö, joka loistaa hyvillä yhteistyötaidoilla ja positiivisella asenteella. Tulet tekemään ohjelmistoratkaisumyyntiä uusia asiakkuuksia avaten sekä olemassa olevia asiakkuuksia laajentaen. Hakijalta odotamme kaupallista näkemystä ja koulutusta, myyntihenkisyyttä ja vastuunottokykyä, täsmällisyyttä sekä halua tarttua haasteisiin oma-aloitteisesti. Toivomme, että sinulla on rohkeutta ja kunnianhimoa tarttua asioihin ja työskennellä tuloksellisella asenteella kohti yhteisiä tavoitteita. Kysy lisää mikael(a)kohosales.com

briefcase
Etsimme myös jatkuvasti mm.
 front- ja backend koodareita
– avoin hakemus on myös tervetullut.
Katso alta, mitä odotamme uudelta tiimiläiseltä,
ja mitä meillä on tarjottavana.

 

lightbulb

Tarjoamme sinulle

☞ Mielenkiintoisia työtehtäviä kasvavassa yrityksessä
ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi

☞ Erinomaisen työterveyshuollon

☞ Avoimen, rennon ja kokeilevan työkulttuurin
– meillä saat tuoda ideoitasi esiin

☞ Mukavat, modernit työtilat kuntosaleineen
hyvällä paikalla Kalasatamassa

☞ Mahdollisuuden etätöihin

☆ Pääset osaksi dynaamista tiimiä, jossa kannustetaan toisia
ja puhalletaan yhteen hiileen

puzzle

Odotamme sinulta

☞ Hyviä vuorovaikutustaitoja

☞ Ongelmanratkaisukykyä

☞ Olet tavoitteellinen, täsmällinen, ja vastuullinen

☞ Hyviä tietoteknisiä taitoja

☞ Sujuvaa vähintään suomen ja englannin kielen
suullista ja kirjallista taitoa

☞ Kiinnostusta kasvaa organisaation mukana

☞ Halua tarttua haasteisiin oma-aloitteisesti

target

Kohota itsesi meille töihin

Koho on voimakkaasti kasvava yritys, ja tarvitsemmekin uusia osaajia säännöllisesti. Paikkoja avautuu sekä teknisemmällä puolella, että projektienvetopuolella.
Olet sitten opintojesi loppusuoralla tai jo alan superosaaja, kunhan sinulla on motivaatiota tehdä töitä ja kehittää itseäsi niin Koho voi olla osa sinun tulevaisuuttasi. Lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen rekry@kohosales.com.

logo

 

Koholainen kertoo:

“Koholla on äärettömän hyvä tapa johtaa: kukaan ei ole antanut sapluunaa johon olisi pitänyt mahtua, vaan on vapaus kehittää omaa työtä sekä mahdollisuus vaikuttaa toimintaan. Työkulttuuri on rento ja asioita tehdään yhdessä yrityksenä. Minulla on vahva luottamus sekä tiimiin että itse tuotteeseen – täällä on kiva olla töissä.”

– Kalle, projektijohtaja

Seuraa meitä

Tiedotamme sosiaalisen median kanavissamme usein uusista ominaisuuksista ja pidämme mielenkiintoisia webinaareja, seuraamalla meitä et jää mistään paitsi!

Käy myös tutustumassa Tuntikoneeseen, joka on Kohon helppokäyttöinen ja laadukas työajanseurantajärjestelmä. Jos haluat kuulla, mitä asiakkaillamme on sanottavaa meistä, vilkaise toki referenssejämme.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Koho Sales Oy (@kohosales) jakama julkaisu