Lisää kasvua ja tehoja tilitoimistoille 

Älä enää odota, että asiakas löytää toimistosi, vaan muuta lähestymistapa ja panosta myyntiin! Tältä sivulta löydät koottuna Kohon parhaat vinkit tilitoimistojen kasvun tehostamiseen. Miten saat lisää asiakkaita, mihin kannattaa panostaa? Katso webinaaritallenne ja käytä hyväksesi  alta parhaat vinkit.

Koholla on pitkä palveluosaaminen tilitoimistojen kanssa toimimisesta ja meillä on myös töissä tilitoimistotaustaisia ihmisiä. Tunnemme siis tilitoimistot hyvin.

Miten buukata enemmän (ja laadukkaita) myyntitapaamisia

Laadukkaiden myyntitapaamisten buukkaaminen on yksi aliarvioiduista mahdollisuuksista mitä myyntitiimeillä on. Haluamme oppia parhaat taktiikat neuvotteluihin ja sopimusten tekemiseen. On kuitenkin vaikea saada ihmiset innostumaan myyntitapaamisten buukkaamisesta. Yksi asia mikä on varmaa on se, että et voi voittaa kauppaa ellei kukaan ole halukas puhumaan kanssasi. Buukkaaminen on koko myyntiprosessin perusta.

Saimme vieraaksi yhden Suomen kovimmista myyntitapaamisten buukkaajista Jarrad Tuokko Flowsalesilta. Hän kertoo videolla asiantuntijayrityksen myyntikäyntien buukkausten saloista ja antaa huippuvinkkinsä, miten saat myyntisi kuntoon.

Älä menetä potentiaalisia kauppoja

Arkea helpottavat järjestelmät ovat tehokkaan työskentelyn edellytys asiantuntijayrityksessä. Flywheel-ajattelusta voit lukea lisää täältä.

Erilaisia järjestelmiä on markkinoilla paljon, joten voi olla vaikea erottaa, mitkä niistä ovat tärkeitä. Älä menetä potentiaalisia kauppoja siksi, että sinulla ei ole työkalut kunnossa. Tätä varten olemme listanneet tärkeimmät järjestelmät tilitoimistolle.

Koho – kustannustehokas toiminnanohjaus

Koho on todella kustannustehokas. Koho tuo satasilla samat toiminnot, mitä muut tuo tuhansilla.  Usein  nykyajan sähköiset vaatimukset ja järjestelmäviidakko johtaa siihen, että tilitoimisto kokee homman liian vaikeaksi ja kalliiksi ja haluaa lopettaa.

Kohon ratkaisulla homma alkaa rullaamaan, kun hallinnoit niin myyntiä, laskutusta, työaikaa kuin raportointia yhdestä ja samasta järjestelmästä.

Koholla luot helposti näyttäviä tarjouksia ja hallinnoit sopimuksiasi

 • Luot tarjouksia minuuteissa omalla yritysilmeelläsi
 • Kohosta löydät valmiit tarjouspohjat, jotka ovat muokattavissa
 • Tuotetiedot sekä sopimusehdot ja tuotehinnat ovat aina ajantasalla ja myyjien käytettävissä
 • Tarjouksen voi tulostaa (pdf) tai lähettää suoraan järjestelmästä
 • Avoimia tarjouksia on helppo seurata ja muokata
 • Automaattinen tarjousten seuranta
 • Koho automatisoi sopimuslaskutuksen yhdellä klikkauksella.

Luo yhteiskäyttöjärjestelmä kollaboraatioportaalin ja tiketöinnin avulla

Kun yhdistät kollaboraatioportaalin ja tiketöinnin Kohoon, tuot asiakkaallesi kokonaisvaltaisen yhteiskäyttöjärjestelmän.

Portaalissa siirrät tiedostot ja keskustelet asiakkaan kanssa. Tiketöinnin avulla et missaa viestejä, kuten chatissa helposti käy.  -> asiakasviestintä siirretään whatsapista/spostista/tms keskitettyyn paikkaan, mistä muutkin näkee > kattaa GDPR:än.

 

Collaboration Portal outlook

Keskity enemmän myyntiin ja anna Kohon asiantuntijoiden auttaa sinua

Koholla on pitkä palveluosaaminen tilitoimistojen kanssa toimimisesta ja meillä on myös töissä tilitoimistotaustaisia ihmisiä, joten anna meidän auttaa. Jos tarvitset konsultointia myynnin järjestämisessä, apua järjestelmiin tai muuten vaan sparrausta tai haluat ulkoistaa pääkäyttäjäpalvelun, voit huoletta luottaa meidän asiantuntijoihin.

Mikko Wäck
Mikko Wäck
Tuotepäällikkö
Tuntikone, Portaali ja tiketöinti

Mikko on paras asiantuntijamme, kun kyse on Kohon lisäpalveluista. Mikko on ollut aiemmin myyntipäällikkönä Suomen johtavassa tilitoimistossa ja kerryttänyt paljon kokemusta tilitoimistomaailmasta ylipäätään.

Jouni Hakkarainen
Jouni Hakkarainen
Projektipäällikkö

Jounilla on vahva tausta tilitoimistojen kanssa toimimisesta, sekä it-asioista vastaamisesta.

Kalle Raitio
Kalle Raitio
Projektijohtaja

Kallella on takana satojen Kohon käyttöönottojen kokemus ja mitä tulee Koho-asiantuntijuuteen ja vastaus löytyy nopeasti asiaan kuin asiaan.

Lisäpalveluita sinulle, joka haluat keskittyä olennaisiin töihin

Kohon konsultointipalvelu

Kohon pääkäyttäjäpalvelu

Lopuksi…

Tarvitsetko apua tuotteistamiseen?

Tämän oppaan avulla opit paketoimaan osaamisesi ja palvelutarjoamasi oikeanlaisiksi kokonaisuuksiksi, jotta osaamisesi ostaminen on mahdollisimman helppoa.

Oppaassa kerromme mm.:

 • mitä hyötyjä tuotteistamisesta on
 • mitkä ovat tuotteistamisprosessin stepit
 • yleisimmät virheet
 • tuotteistamisen toteutus

 

Katso koko webinaari

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.