Taloushallintoliiton sopimuskone

Pilvipohjainen palvelu tilitoimistoille

Kohon ja Taloushallintoliiton pilvipohjainen Taloushallintoliiton sopimuskone

 

Kohon ja Taloushallintoliiton yhteistyössä kehittämä Taloushallintoliiton sopimuskone on tilitoimistoille tarkoitettu sopimusten hallintaan ja TAL 2018-sopimusdokumenttien luontiin tarkoitettu pilvipohjainen palvelu.

Taloushallintoliiton sopimuskoneella tehtävä sopimus on Toimeksiantosopimus TAL2018:n mukainen ja sopimuksen laatija voi ottaa huomioon tarvittavat palvelut ja niiden erittelyt. Omia palvelualueita ja palvelutuotteita on helppo lisätä ja ohittaa sopimuslomakkeelta ne kohdat, jotka eivät kyseisessä sopimuksessa ole aiheellisia. Sopimusdokumentin voi tehdä myös ruotsin- ja englannin kielellä. Yleiset sopimusehdot TAL2018 ovat aina osa sopimusta, jos Taloushallintoliiton sopimuskonetta käytetään.

+600
tilitoimistoa

+30.000
tehtyä sopimusta

+3000
käyttäjää

Taloushallintoliiton Sopimuskone

Taloushallintoliiton sopimuskoneen käyttö on Taloushallintoliiton auktorisoiduille jäsenille ilmaista, ulkopuolisilta tilitoimistoilta peritään maksu, joka löytyy taloushallintoliiton sivuilta tästä linkistä. Rekisteröitymään pääset tästä linkistä.

Taloushallintoliiton sopimuskoneella tehtävä sopimus on Toimeksiantosopimus TAL2018:n mukainen ja sopimuksen laatija voi ottaa huomioon tarvittavat palvelut ja niiden erittelyt. Omia palvelualueita ja palvelutuotteita on helppo lisätä ja ohittaa sopimuslomakkeelta ne kohdat, jotka eivät kyseisessä sopimuksessa ole aiheellisia. Sopimusdokumentin voi tehdä myös ruotsin- ja englannin kielellä. Yleiset sopimusehdot TAL2018 ovat aina osa sopimusta, jos Taloushallintoliiton sopimuskonetta käytetään.

Sopimus sisältää seuraavat osa-alueet:

• Sopimus henkilötietojen käsittelystä, sekä sen kolme liitettä
• Palveluerittely
• Hintaliite
• Yleiset sopimusehdot TAL2018
• Lisäksi sopimukseen voi lisätä hinnaston ja muita liitteitä

Tehosta toimintaa Taloushallintoliiton sopimuskoneella

Kohon kehittämän Taloushallintoliiton sopimuskoneen avulla tilitoimiston sopimustenhallinta ja -luonti on vaivatonta. Sopimusten luonti on nopeaa ja sähköinen allekirjoitus mahdollistaa sopimusprosessin hoitamisen ilman paperinpyörittelyä.

 

Sähköinen allekirjoitus

Lisäpalveluna Taloushallintoliiton sopimuskoneessa on myös mahdollista allekirjoittaa sopimuksia sähköisesti, joka tehostaa tilitoimiston vastuunjakosopimuksen prosessia merkittävästi. Sähköinen allekirjoitus on toteutettu yhteistyössä Visma Signin kanssa, ja on tilitoimiston asiakkaalle merkittävästi miellyttävämpi tapa lukea ja hyväksyä sopimus.

 

Sähköisen allekirjoituksen käyttöönottomaksu on 45 € ja kuukausittainen palvelumaksu on  5 € kuukaudessa sisältäen viisi sähköisesti allekirjoitettua dokumenttia. Ylimenevät allekirjoitukset ovat 2,50 € kappale. Sähköinen allekirjoitus on maksullinen myös Taloushallintoliiton jäsenille. Palvelu veloitetaan ennakkoon kuuden kuukauden erissä. Hinnat alv. 0%

Lisää tietoa sähköisen allekirjoituksen käyttöönotosta ja toiminnasta esitteestämme, lataa tästä linkistä

Muutama fakta Taloushallintoliiton sopimuskoneesta

Tilaa Koho-esittely

Tilaa maksuton esittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä ja säästämään jopa 90 % laskutuskuluissa.

Usein kysytyt kysymykset

Taloushallintoliiton TAL2018 dokumentti ja GDPR tietosuojaliite on käytettävissä Taloushallintoliiton sopimuskoneessa.

Kyllä voi. Dokumentit löytyvät suomen-, ruotsin ja englanninkielellä.

Sopimuskone on veloitukseton palvelu Taloushallintoliiton jäsenille. Taloushallintoliiton ulkopuolisten yritysten veloituksen pääsette näkemään tästä linkistä.

Sähköinen allekirjoitus on erikseen tilattava lisäpalvelu, jonka käyttöönottomaksu on 45€ alv.0% ja kuukausiveloitus 5€, sisältäen viiden dokumentin sähköisen allekirjoittamisen. Ylimenevät allekirjoitukset veloitetaan toteutuneen mukaan 2,50€ alv.0% per dokumentti.

Palvelun avulla voi lähettää KL2004/TAL2018 sopimuksen sähköisesti allekirjoitettavaksi Visma Sign palvelun välityksellä. Sähköinen allekirjoitus vaatii TUPAS-tunnistautumisen. Dokumentti on tarvittaessa tulostettavissa.

 

Sähköisen allekirjoituksen käyttöönottomaksu on 45 € ja kuukausittainen palvelumaksu on 5 € kuukaudessa sisältäen viisi sähköisesti allekirjoitettua dokumenttia. Ylimenevät allekirjoitukset ovat 2,50 € kappale. Sähköinen allekirjoitus on maksullinen myös Taloushallintoliiton jäsenille. Palvelu veloitetaan ennakkoon kuuden kuukauden erissä. Hinnat alv. 0%. Lisää tietoa sähköisen allekirjoituksen käyttöönotosta ja toiminnasta tästä linkistä

Sopimuskoneessa ei ole rajoitteita sopimuksien määrään. Voitte tehdä vapaasti niin paljon uusia toimeksiantoja kuin haluatte.

Palvelusta on sähköinen ohjeistus, jonka avulla dokumenttien teko ja käsittely onnistuu helposti. Palvelu ei kata ilmaista puhelintukea. Virhetilanteissa autamme arkisin 9-16 välisenä aikana veloituksetta.

Start typing and press Enter to search