Vapauta aikaasi olennaiseen – valitse Koho

Vapauta aikaasi olennaiseen. Kuva.

Me Koholla olemme havainneet haasteita projektiyritysten toimintamalleissa: dataa kopioidaan järjestelmien välillä käsin, aikaa kuluu ja pahimmassa tapauksessa laskutusta menee hukkaan. Huomasimme, että olemassa olevat järjestelmät olivat kankeita ja usein melko arvokkaita. Me haluamme auttaa yrityksiä vapauttamaan aikaa olennaiseen, ja tästä syystä kehitimme yhdessä asiakkaiden kanssa projektinhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmä Kohon.

Koho vapauttaa aikaasi olennaiseen. Kohoa voi käyttää yli 270 eri tavalla ja se on muokattavissa yritys tai käyttäjäkohtaisesti. Koho on myös integroitavissa yli 70 eri järjestelmään, joka vähentää virheiden määrää ja lisää automaatiota yrityksissä.

Yrityksen tai projektien kannattavuus ja kasvu vaatii ajantasaista tietoa siitä missä mennään. Kohon projektinhallinnan avulla hoituu helposti monimutkaistenkin projektien seuranta, tuntikirjaaminen, projektien raportointi ja projektien laskutus, myös poikkeavat laskutustavat.

Vapauta aikaa, ei enää datan manuaalista siirtoa

Perinteisten projektinhallintajärjestelmien ongelma on usein se, että dataa siirretään järjestelmien välillä käsin ja aikaa kulutetaan epäolennaisuuksiin ja huonoihin prosesseihin. Tämä johtaa tyytymättömyyteen ja vähentää tehokkuutta.

Koho poistaa manuaalista tiedon siirtämistä järjestelmien välillä. Esimerkiksi markkinointiautomaatiojärjestelmän, Kohon ja CRM:n välillä saadaan tietoa siirtymään suoraan yhteydenotosta, tarjous ja sopimusvaiheesta projektiseurantaan ja laskutukseen asti valmiina laskuina, jotka siirretään taloudenhallintajärjestelmään.

Ei Exceleille, kyllä integraatioille

Jos projektinhallintajärjestelmä ei sovi yrityksen toimintamalliin, syntyy rinnalle pieniä softia ja exceleitä korvaamaan projektinhallintajärjestelmän puutteita. Parhaimmillaan järjestelmä tukee projektiyrityksen toimintaa, jolloin ylimääräisiä exceleitä ei tarvita töiden hallintaan ja laskutukseen. PSA-järjestelmät ovat erinomainen esimerkki nykyaikaisista, projektinhallintapainotteisista toiminnanohjausjärjestelmistä. Lue tästä lisää, jos PSA-termi on vielä sinulle tuntematon.

Kohossa yrityksen workflowt ja näkymät voidaan muokata yritys- ja käyttäjäkohtaisesti. Kohossa on oma CRM ja tiketöinti, mutta se myös integroituu yleisimpien crm ja markkinointi- ja tikettijärjestemien kanssa, joten omista lempijärjestelmistä ei tarvitse heti luopua vaan tietoa saadaan näppärästi siirrettyä järjestelmien välillä ja aikaa säästyy.

Koho on erikoistunut vaativien asiantuntijayritysten projektinhallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuihin. Kohon projektinhallintaa voi muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit seurata yrityksesi projektien tietoja aina suoritustilanteista niiden laskutukseen ja kannattavuuteen. Myös resursointi ja töiden organisointi on Kohon avulla helpompaa.

Tässä vielä koottuna:

Miksi Koho?

  • Koho auttaa parantamaan projektiesi kannattavuutta
  • Koho tehostaa ajankäyttöä
  • Koho on toiminnan keskus
  • Kohon vakiotoimintoja voidaan myös laajasti kustomoida vastaamaan yrityskohtaisia tarpeita.
  • Koho intergoituu vaivatta
  • Kohon käyttöönotto on helppoa
  • Koho on kustannustehokas ja asiakaspalvelu kuuluu hintaan

Mikäli haluat kuulla henkilökohtaisesti lisää, varaa vartin puhelinaika Teemun kalenterista:

Tai lue Kohon 10 hyötyä yrityksellesi.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.