Bulletin paras vinkki on ottaa Koho käyttöön heti yrityksen alkutaipaleella

Bullet Taloushallinto Oy on nuori tamperelainen taloushallinnon yritys, joka perustettiin joulukuussa 2018. Susanna Kallio ja Taina Pelkonen olivat molemmat yrittäjiä jo ennestään ja yhdistivät Bulletin myötä voimansa. Bullet hoitaa luodin kestävästi kirjanpidon, palkanlaskennan sekä tilinpäätöksen. Bulletin erityisosaamista ovat henkilöstövuokrausfirmat ja osuuskunnat ja toiminnassa halutaan automatisoida kaikki mikä voidaan.

Aivan Bulletin alkutaipaleella heillä oli apuna vain excelit, ja eräs ulkomainen järjestelmä, joka ei pystynyt niihin asioihin, mitä haluttiin, joten aika nopeasti he tekivät päätöksen ottaa Koho käyttöön. Susannalle Koho oli jo ennestään tuttu aiemmasta yrityksestä, joten järjestelmän valinta oli helppoa. Hän koki, että Koho on juuri tilitoimistopalveluille hyvin suunniteltu, jossa työmääräykset ja laskuautomaatio tehostaa toimintaa.

Kohon kokonaisvaltaisuus vakuuttaa

Kohossa vakuuttaa Kohon kokonaisvaltaisuus: Palkat saa aikajärjestykseen, maksupäiviä on erilaisia ja työmääräyksistä näkee helposti tulevat tehtävät ja laskut muodostuvat automaattisesti. Näin ollen laskutus on todella helppoa. Bulletilla on paljon pieniä asiakkaita, jolloin laskutuksen automatisointi korostuu. Myös ketju tarjoukselta sopimukselle on tehty Kohossa todella käteväksi. Susanna kokee myös kuormituksenseurannan tärkeäksi asiaksi Kohossa, jotta henkilöstö voi hyvin ja kuorma jakaantuu tasaisemmin.

Koho on nopeuttanut toimintoja jopa puolella

Kohon käyttöönotto sujui mutkattomasti. Susannan aiempi Kohon käyttö varmasti auttoi asiaa, mutta paljon tuli uuttakin, esimerkiksi laskutusten taustahommat. Haastavinta Susannan mielestä oli valmiiden tekstien ja lausekkeiden miettiminen, mutta toisaalta Susanna koki, että oli hyväkin asia, että ne piti kerralla miettiä kuntoon ja yhdenmukaistaa. Jatkossa käyttö onkin sitten helppoa. Bulletille on tulossa myös Portaali käyttöön piakkoin ja Susanna on tyytyväinen, että Kohoon tulee uusia ominaisuuksia, joita hekin voivat toiminnan kasvaessa ottaa edelleen käyttöön.

Laskelmien mukaan Koho on nopeuttanut jopa puolella esim. kvartaalikirjanpitojen käsittelyä. Jos sen kaiken hoitaisi manuaalisesti, aikaa menisi päiviä. Lisäksi nyt laskutusta ei huku ja kaikki työt tulevat tehdyksi ja myös laskutetuksi.

Susannan mielestä myös hieno juttu on, että Kohon asiakaspalvelusta vastauksen saa nopeasti ja ihmiset ovat helposti lähestyttäviä; on iisiä olla yhteydessä, kun tarve tulee.

Susanna haluaakin suositella Kohoa erityisesti nuorille tilitoimistoille ja painottaa, että Koho kannattaa ottaa heti toiminnan alussa käyttöön, jolloin kaikki data tallentuu sinne jo heti alusta lähtien, jolloin raportteja voi seurata koko yrityksen toiminnan ajalta.

Haluatko sinäkin tutustua Kohoon? Tilaa maksuton etäesittely alta.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Digitaaliset järjestelmät tarjoavat mahdollisuuksia tilitoimistolle

Digitalisaatio on muuttanut ja tulee yhä muuttamaan taloushallinnon alan yritysten toimintaa. Alan muutoksen keskellä yrittäjä kenties pohtii, miten pysyä mukana kilpailussa suurten toimijoiden keskellä.

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.