Skip to content

Tarjousten ja sopimusten hallinta

Tarjousten ja sopimusten hallinta

Täysin uudenlainen tapa myydä

Luo helposti ja nopeasti näyttäviä ja monipuolisia tarjouksia! Kohosta löydät valmiit tarjouspohjat, jotka ovat muokattavissa yrityksenne ilmeen mukaan.  Sisällön voi lisätä automaattisesti tuotteiden tai palveluiden mukaan ja hyödyntämällä valmiita lausekkeita. Tarjouksen voi tulostaa (pdf) tai lähettää suoraan järjestelmästä. Avoimia tarjouksia on helppo seurata ja muokata.

Uusi tapa luoda tarjouksia

Luo upeita tarjouksia yrityksesi ilmeellä minuuteissa. Koho lisää tuote-esittelyt ja sopimusehdot automaattisesti tarjottujen tuotteiden perusteella. Kohon avulla tuote-esittelyt sekä sopimusehdot ja tuotehinnat ovat aina ajantasalla ja myyjien käytettävissä.

Automaattinen tarjousten seuranta

Myynti saa tarjousten seurannan automaattisesti ilman erillistä raportointia. Koho muistuttaa erääntyvistä tarjouksista. Näin et menetä potentaalisia kauppoja!

Integroi CRM-ohjelmiston kanssa

Kohossa on oma CRM osionsa, mutta Koho myös integroituu suosituimpien CRM-järjestelmien kanssa, jotta myyntiprosessia voidaan jatkaa helposti aina laskutukseen ja raportointiin asti. Taustalla siirtyy asiakastiedot sekä myyntiprosessin tapahtumat.

Sopimusten hallinta helpoksi Kohon avulla

Sopimusten hallinta ei ole ikinä ollut näin helppoa. Koho automatisoi sopimuslaskutuksen yhdellä klikkauksella. Sopimuksesta voidaan luoda yksi tai useampi kertaluontoinen lasku tai sen kuukausiveloitteiset palvelut laskutetaan automaattisesti määrätyn laskutusjakson mukaisesti.

Sopimuspankki

Sopimuspankki mahdollistaa yrityksen kaikkien tarjousten ja sopimusten helpon löydettävyyden koska vain. Koho tarjoaa automaattiset hälytykset päättyvistä sopimuksista. Enää et unohda jatkomyyntimahdollisuuksia!

Automatisoi sopimuslaskutus

Koho automatisoi sopimuslaskutuksen ja varmistaa, että laskut lähtevät aina ajallaan. Sopimusmuutoksista syntyy automaattisesti muutoslaskut. Koho tehostaa sopimuslaskutukseen ja -raportointiin käytettävää aikaa jopa 90 %.

Reaaliaikainen raportointi

Kohon avulla näet sopimuskannan arvon kehityksen sekä tulevan kassavirran yhdellä klikkauksella.

Haku