Koho ohjelmistoyrityksille

 

Koho taipuu moneen –
Projektinhallinta ja laskutus on helppoa

Muodosta projektit helposti Kohoon ja hoida niiden laskuttaminen varmasti ja tehokkaasti. Koholla hoidat tuntilaskutuksen helposti, luot laskuille sääntöjä tai tarvittaessa hoidat monimutkaistenkin projektien seurannan. Raporteista seuraat yrityksesi tilannetta aina suoritustilanteista niiden laskutukseen ja kannattavuuteen.

Kohon avulla pysyt koko ajan tietoisena kaikista yrityksesi projekteihin ja laskutukseen liittyvistä asioista ja varmistat, että kaikki työt tulevat varmasti tehdyksi sekä laskutetuksi.

Koholla helpotat liiketoimintasi jokaista osa-aluetta

Koholla merkitset tunnit nopeasti timesheet-näkymän avulla, parannat yrityksen kassavirtaa ja tuot lisää varmuutta laskutukseen. Koho tarjoaa kokonaisvaltaiset ratkaisut projektinhallintaan, toiminnanohjaukseen, myyntilaskutukseen, tuntikirjaukseen sekä työajanseurantaan.

Kohon parhaat ominaisuudet ohjelmistoyrityksille

hourglass

Tuntiseuranta- ja laskutus

Monta helppoa tapaa merkitä tunnit järjestelmään. Tuntimerkinnät voivat olla laskutettavia, projektiin kuuluvia tai sisäisiä.

presentation

Projektin luominen ja -hallinta

Kohon avulla seuraat projektien etenemistä joko kokonaisuutena tai vaiheittain. Samalla saat arvokasta tietoa projektien budjeteista, toteutuneista kateosuuksista ja kannattavuuksista sekä niille kohdistetuista kirjauksista.

browser

Projektien poikkeavat laskutustavat

Koholla laskutat ja automatisoit myös normaalista poikkeavat projektilaskutukset, kuten osamaksu-laskuttaminen tai koontilaskutus. Laskuta nopeasti ja helposti haastavat veloitusperusteet. Koholla onnistuu mm. osamaksu-, koonti-, maksuposti- ja kumulatiivinen laskutus, sekä kustomoidut laskuerittelyt projekteittain.

tools

Resursointi ja kuormitus

  • Työntekijäresurssointi
  • Projektitaso
  • Projektin vaihetaso
  • Keskitetty kuormitusnäkymä
  • Vertailu suunnittelun ja toteutuman välillä
clipboard

Tiketöinti

Koho tarjoaa myös kustannustehokkaan tiketöinnin, jonka avulla yritys pystyy seuraamaan asiakkaiden pyyntöjä eikä mikään jää tekemättä eikä laskuttamatta.
·      SLA-hallinta
·      Business tunnit
·      Automaattivastaukset
·      Kellotus
·      Monipuolinen rajaus
·      Tikettien massamuokkaus
·      Sähköposti-ilmoitukset
·      Tikettien seuranta, asettaminen ja ilmoitukset myös esimiehen toimesta.

adjustments

Helppo integrointi ja kustomoitavuus

Koho on helposti integroitavissa web service API-rajapinnan avulla esimerkiksi useisiin CRM-, taloudenhallinta- ja kalenterijärjestelmiin ja sillä on helppo toimittaa lakisääteiset työaikaraportit eteenpäin. Tilikustomoinnin avulla pystymme tarjoamaan asiakaskohtaisen helppokäyttöisen järjestelmän kustannustehokkaasti asiakkaan käyttöön.

Asiakkaamme kertovat:

“Koho kehittyy jatkuvasti taustalla ja olemme päässeet vaikuttamaan järjestelmän uusiin ominaisuuksiin. Koemme, että Koho on mainio toiminnanohjaustyökalu  meidän kaltaiselle yritykselle!”

– Henri Kortelainen, Sininen Meteoriitti

Suomen suurimmat luottavat meihin

Asiakkaamme kertovat menestystarinoita

Ohjelmistotalo Compile valitsi käyttäjä­ystävällisen Kohon

Kohon helppokäyttöisyys päihitti kilpailijat Compile Oy:n toinen osakas ja perustaja Juha Heikkinen kuuli Kohosta pari vuotta sitten, kun Compileen etsittiin …

Lue lisää

Koho kasvaa ja kehittyy Sinisen Meteoriitin mukana

Koho on mainio asiantuntijaorganisaation toiminnanohjausjärjestelmä Nykyaikaisia digitalisaatiopalveluita asiakasyrityksilleen tarjoava Sininen Meteoriitti otti Kohon käyttöön pari vuotta sitten. Nopean hankintapäätöksen jälkeen …

Lue lisää
Finnkino logo

Yksityinen: Finnkinon yritysmyynti luottaa Kohoon – Toimii kuin elokuvissa!

Finnkino tarjoaa yritysasiakkailleen mainiot tilat kaikenlaisiin tapahtumiin. Yritysmyynnin 7-henkinen tiimi tekee tiivistä yhteistyötä Finnkino-teattereiden sekä catering-kumppaneiden kanssa, ja tuottaa noin …

Lue lisää

Oletko valmis kokeilemaan?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä ja säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa.