Insinööri- ja suunnittelutoimistot

 

Koho insinööreille ja suunnittelutoimistoille

Kohon projektityökalun avulla hoituu helposti monimutkaistenkin projektien seuranta, tuntikirjaaminen ja laskutus, myös poikkeavat laskutustavat.

Nopeuta projekteja, organisoi töitä ja ja seuraa työaikaa ja resursseja! Kohon avulla pysyt koko ajan ajan tasalla projekteistasi!

 

Kohon avulla parannat projektiesi kannattavuutta ja nopeutat tekemistä

Voit seurata resursseja ja kuormitusta ja helpottaa ja automatisoida projekteihin liittyvää myyntilaskutustasi.

Koholla enemmän aikaa tuottavaan työhön

Kun kaikki insinööritoimiston projektien hallintaan liittyvä tieto hallinoidaan yhdessä paikassa, tehokkuus paranee merkittävästi. Automatisoidut prosessit säästävät arvokkaita työtunteja käytettäväksi tuottavaan työhön. Uusissa projekteissa voit käyttää vanhaa projektia halutessasi pohjana, joten projektin luominen on todella nopeaa.

Kohon parhaat ominaisuudet insinööreille ja suunnittelutoimistoille

documents

Hallitse tarjouksia ja sopimuksia

Seuraa myyntitoimintoja sekä valvo niiden edistymistä. Automaattisten muistutusten avulla et menetä tärkeitä deadlineja.

 

adjustments

Projektien luonti alle minuutissa

Voit perustaa projektin suoraan tarjouksen pohjalta tai käyttää valmiiksi määriteltyjä pohjia ja päivittää suunnitelmaa tarpeen mukaan. Tai käytä aikaisempia projekteja pohjina uudelle. Luo projekteille tarvittava määrä vaiheita tai osaprojekteja, budjetoi, ja aikatauluta.

wallet

Projektien laskuttaminen

Laskuttaminen on helppoa. Tallenna projektisi laskutusmääritykset suoraan projektia luodessasi. Projektin laskutukseen voit asettaa erilaisia hinnoittelusääntöjä, esim. projektitason, työntekijätason tai projektin tehtävätason hinnoittelua. Koholla laskutat ja automatisoit myös normaalista poikkeavat projektilaskutukset.

bargraph

Raportointi ja analytiikka

Räätälöidyt raportit kertovat, miten yrityksesi menestyy. Analytiikan ansiosta näet vaivatta projekteihin käytetyn ajan ja resurssien tehokkuuden.

tools

Resursointityökalu

Resursointityökalu helpottaa ja nopeuttaa resursointia. Nopeutta projektien suorituskykyä priorisoimalla tehtävät ja resursoimalla tehokkaasti Gantt-resursointityökalua käyttäen.

hourglass

Työajanseuranta

Voit seurata työaikaa erillisellä työaikakellolla ja projektien tunteja monella eri tavalla.

Asiakkaamme kertovat:

”Kohon avulla hallinnoimme koko toimitusprosessimme.
Muutama vuosi sitten en olisi uskonut, että markkinoilla on näin hyvä ja toimiva järjestelmä. Suosittelen rohkeasti tutustumaan järjestelmään.”
 

– Janne Enkama, toimitusjohtaja, Enco Oy

Suomen suurimmat luottavat meihin

Asiakkaamme kertovat menestystarinoita

Miten tilitoimisto Accountor Go hyötyy Kohon toiminnan­ohjaus­järjestelmästä?

Accountor toimii seitsemässä maassa ja on yksi Pohjoismaiden suurimmista taloushallinnon toimijoista. Yritys tarjoaa taloushallinnon palveluita ja konsultointipalveluita laidasta laitaan, ja …

Lue lisää

Ohjelmistotalo Compile valitsi käyttäjä­ystävällisen Kohon

Kohon helppokäyttöisyys päihitti kilpailijat Compile Oy:n toinen osakas ja perustaja Juha Heikkinen kuuli Kohosta pari vuotta sitten, kun Compileen etsittiin …

Lue lisää

Oletko valmis kokeilemaan?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä ja säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa.