Skip to content

Koho on myös Finago Toiminnanohjaus

Kirjoittaja: Mikael Wallstén
14.5.2019 09:40

Koho toiminnanohjaus on asiantuntijayrityksille kehitetty kevyt ja helppo toiminnanohjaus, joka pitää huolen tilitoimiston tärkeimmistä rutiineista. Kohon avulla tilitoimisto tehostaa työajanseurantaa, tuntikirjausta, toistuvien töiden hallintaa, laskutusta ja raportointia.

Finago toiminnanohjaus

Koho Sales Oy on toteuttanut yhteistyössä Finagon kanssa tilitoimistoille suunnatun white label toiminnanohjausjärjestelmän. Finago Toiminnanohjaus julkaistiin marraskuussa 2017 Finago tilitoimistopäivillä. Tilitoimistopäivillä uusi Finago Toiminnanohjaus herätti paljon kiinnostusta. Helpolle tilitoimiston toiminnanohjausjärjestelmälle on selkeästi kysyntää.

Finago Toiminnanohjaus on helppo toiminnanohjausjärjestelmä tilitoimistoille, joka pitää huolen toimiston tärkeimmistä työnkuluista ja tehtävistä. Järjestelmä on vakiotuote, joka on tehty toimimaan Procountor ja Tikon taloudenhallintajärjestelmien kanssa yhteen. Käytettävyys on muokattu mahdollisimman tehokkaaksi juuri Finago asiakkaat huomioiden niin, että ylimääräiset välilehdet ja näppäimet ovat piilotettu. Tällä tavalla Finago Toiminnanohjaus on mahdollisimman tehokas ja suoraviivainen. Myös seurattavat ja toistuvat tehtävät ovat muutettu Finago asiakkaiden mukaisiksi.

Toiminnanohjaus tuo tilitoimistolle useita hyötyjä. Esimerkiksi tiedon löytyminen yhdestä paikasta vähentää henkilöriskiä ja tiedon etsimiseen käytettyä aikaa. Toistuvien töiden työlista selkeyttää työkuormaa ja auttaa johtamaan. Järjestelmä muuttaa tehdyt työt ja toimenpiteet valmiiksi laskuriveiksi säännön mukaan. Tällä tavalla säästetään aikaa esimerkiksi Excel laskuttamiseen verrattuna noin 87 %. Lue lisää millä tavalla Koho säästää aikaa blogistamme tästä linkistä

Reaaliaikaiset raportit auttavat johtamaan toimistoa oikein. Asiakaskannattavuus, toistuvien toimenpiteiden aika ja valmistumisraportti, työntekijäkannattavuus ja laskutusraportit kertovat koska vain toimiston tärkeimmät tiedot tarkasti.

Tutustu Finago toiminnanohjaukseen Finagon sivuilta.

Lue Finagon toiminnanohjauksesta

Haku