Skip to content

Isännöitsijä­toimisto Kiinteistötahkola on Kohon tyytyväinen asiakas

Kirjoittaja: Mikael Wallstén
30.9.2015 16:20
Kiinteistötahkola Kiinteistötahkola on isännöintitoimisto, joka toimii kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Nurmijärvellä, Tampereella, Oulussa, Kuusamossa ja Rovaniemellä.Yritys työllistää yli 150 kiinteistöalan ammattilaista, ja asiakkaana Kiinteistötahkolalla on yli 1700 taloyhtiötä.

Ennen Kohoa Kiinteistötahkolan toimistokululaskutus hoitui manuaalisilla toimenpiteillä. Koho on helpottanut myyntilaskutusta suoraviivaistamalla toimintatapoja ja jättämällä ylimääräisiä tiedon näpyttelyvaiheita pois.

“Ajankäyttö on pudonnut murto-osaan toimistokululaskutuksessa verrattuna aikaisempaan käytäntöön.” – Teemu Kuusisto, Tekninen isännöitsijä, DI

Helppo käyttää

Kohon helppokäyttöisyys saa työntekijät käyttämään Kohoa mielellään, tästä syystä muutosvastarintaa ei tule yrityksen henkilöstön osalta. Käyttöönotto saadaan vietyä tehokkaasti läpi ja hyödyt saadaan käyttöön todella vaivattomasti. Koho haluaa kehittää tuotetta asiakkaiden näkökulmien avulla ja näin ollen saada toimivampi järjestelmä juuri asiakkaiden käyttötarkoituksiin.

“Helppo käyttää ja kehitysajatuksemme otetaan selkeästi huomioon” – Tuomo Tahkola, Toimitusjohtaja, Isännöitsijä, DI, AIT

“Käyttöönotto sujui loistavasti” – Teemu Kuusisto, Tekninen isännöitsijä, DI

Lue myös blogi Isännöitsjijätoimiston myyntilaskutus Koholla

Tilaa esittely

Haku