Isännöitsijä­toimisto Kiinteistötahkola on Kohon tyytyväinen asiakas

Kiinteistötahkola

Isännöintitoimisto Kiinteistötahkola toimii kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Nurmijärvellä, Tampereella, Oulussa, Kuusamossa ja Rovaniemellä.Yritys työllistää yli 150 kiinteistöalan ammattilaista, ja asiakkaana Kiinteistötahkolalla on yli 1700 taloyhtiötä.

Ennen Kohoa Kiinteistötahkola hoiti toimistokululaskutuksen manuaalisilla toimenpiteillä. Koho on helpottanut myyntilaskutusta suoraviivaistamalla toimintatapoja ja jättämällä ylimääräisiä tiedon näpyttelyvaiheita pois.

”Ajankäyttö on pudonnut murto-osaan toimistokululaskutuksessa verrattuna aikaisempaan käytäntöön.” – Teemu Kuusisto, Tekninen isännöitsijä, DI

Helppo käyttää

Kohon helppokäyttöisyys saa työntekijät käyttämään Kohoa mielellään, tästä syystä muutosvastarintaa ei tule yrityksen henkilöstön osalta. Käyttöönotto saadaan vietyä tehokkaasti läpi ja hyödyt saadaan käyttöön todella vaivattomasti. Koho haluaa kehittää tuotetta asiakkaiden näkökulmien avulla ja näin ollen saada toimivampi järjestelmä juuri asiakkaiden käyttötarkoituksiin.

”Helppo käyttää ja kehitysajatuksemme otetaan selkeästi huomioon” – Tuomo Tahkola, Toimitusjohtaja, Isännöitsijä, DI, AIT

”Käyttöönotto sujui loistavasti” – Teemu Kuusisto, Tekninen isännöitsijä, DI

Lue myös blogi miten isännöitsijä voi vähentää laskutukseen kuluvaa aikaa

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.