Skip to content

Finnkinon yritysmyynti luottaa Kohoon – Toimii kuin elokuvissa!

Kirjoittaja: Koho Sales
17.2.2016 10:29

Finnkino tarjoaa yritysasiakkailleen mainiot tilat kaikenlaisiin tapahtumiin. Yritysmyynnin 7-henkinen tiimi tekee tiivistä yhteistyötä Finnkino-teattereiden sekä catering-kumppaneiden kanssa, ja tuottaa noin 1 000 yritystapahtumaa vuodessa. Suosituimpia yritystilaisuuksia ovat elokuvien ennakkonäytökset. Myös yritysleffaliput ovat suosittu ja kustannustehokas palkitsemisen ja muistamisen täsmätuote.

Myyntiprosessin nopeuttamiseen, myyntiprosessin laadun varmistamiseen, ostamisen helpottamiseen ja myyntisuppilon systemaattisen hallitsemiseen hankittu Koho-myyntityökalu soveltuu Finnkinon tarpeisiin erinomaisesti. Yritysmyynnin myyntipäällikkö Kaisa Rakemaa on tullut taloon kolme vuotta sitten, ja samoihin aikoihin alkoi yhteistyö Kohon kanssa.

– Koho on mainio ja ketterä mini-CRM, mistä saamme myynnin seuraamisen ja myyntityön ohjaamiseen tarvittavat raportin helposti, Rakemaa kuvailee.

Aina ajan tasalla

Finnkinon yritysmyyntiä on nykyään helppo seurata ajantasaisesti numeroiden valossa. Myyntiä mittaavaa dataa saadaan tarkasteltua yhdestä ja samasta järjestelmästä, jolloin vältytään turhalta työltä.

– Käytämme aktiivisesti Kohon antamia raportteja, jotka auttavat osoittamaan tekemisen määrää ja suuntaa. Kohon avulla voimme myös ennakoida tulevaa kauppaa ja laatia kätevästi tarjouksia, Rakemaa kertoo.

Koho ei ole vain päivittäisen myyntityön apuväline vaan myös pidemmän tähtäimen kumppani.

– Kohon avulla voimme välttyä virheiltä ja laatu pysyy tasaisena, mikä puolestaan vaikuttaa suoraan brändiimme.

Tarjous syntyy hetkessä

Tarjousten laatiminen ja hallinta onnistuu Koholla käden käänteessä. Asiakastietojen kirjaaminen ja tuotenimikkeiden luomisen jälkeen jää enää oikeiden palasten klikkaaminen tarjousdokumenttiin, joka lähetetään asiakkaalle sähköpostilinkkinä. Linkin takaa avautuu Kohon asiakasyrityksen toiveiden mukaan visualisoitu näkymä, jossa voidaan hyödyntää esimerkiksi yrityksen visuaalista ilmettä ja logoa. Kun asiakas avaa tarjouslinkin, Koho-käyttäjä saa siitä ilmoituksen, mikä taas helpottaa myyntityön jatkamista.

– Koho kertoo, milloin kannattaa soittaa tarjouksen perään. Samalla Kohoon voidaan tehdä muistiinpanoja. Koho on ehdottoman hyvä apuväline kauppojen clousaamiseen, Rakemaa kertoo.

Finnkinon yritysmyynnissä Koho on osoittautunut paitsi korvaamattomaksi myynnin työvälineeksi, se on myös tehnyt työstä mukavampaa. Kohon käyttökokemukset ovat Kaisa Rakemaan mukaan tavalliseen it-projektiin verrattuna päinvastaisia.

– Kohon vahvuuksia ovat ehdottomasti helppous, ketteryys ja nopeus. Selkeä järjestelmä on ollut helppo omaksua. Koho tekee myyntityöstä helpompaa ja hauskempaa! Positiivista ovat myös Kohon kieliversiot, Rakemaa listaa.

Toimiva yhteistyö perustana

Kohon käyttöönotto on sujunut Finnkinon yritysmyyntitiimiltä vaivattomasti. Järjestelmä itsessään on koettu selkeäksi, ja lisäksi Kohon asiantunteva tuki on ollut alusta asti apuna. Kohon etuna on myös kyky mukautua hyvin asiakkaan tarpeisiin, sekä kasvaa asiakkaan mukana entistä monipuolisemmaksi.

– Olemme saaneet Koholta loistavaa asiakaspalvelua. Meitä on kuunneltu ja toiveisiimme on vastattu, kun olemme huomanneet järjestelmässä jotakin kehitettävää tai kaivanneet tiettyä lisäominaisuutta. On ollut hienoa kehittää järjestelmää yhteistyössä Kohon kanssa ja saada järjestelmä palvelemaan Finnkinoa entistä paremmin. Kehitystyö onkin jatkuvaa vuoropuhelua Kohon kanssa, sillä vasta käytännön työssä huomaa, mitä ominaisuuksia Koholta tarvitsemme, Kaisa Rakemaa sanoo.

Monipuolinen kokonaispaketti

– Koho on ollut osa Finnkinon suurta myynnin ja markkinoinnin muutosprosessissa, ja on siinä edelleen valtava apu. Sen ympärillä pyörii kaikki. Kohon avulla voi seurata yksittäisen myyjän työtä, asiakkuuksia, tuotekohtaista myyntiä ja asettaa tavoitteita. Koko ajan tiedetään, missä mennään tavoitteisiin nähden, Rakemaa kertoo.

Monipuolisuudestaan huolimatta Koho on tehty helposti omaksuttavasti ja käyttäjäystävälliseksi. Järjestelmän visuaalinen ilme voidaan räätälöidä asiakasyrityksen toiveiden mukaiseksi. Finnkinon visuaalisen ilmeen mukaisesta järjestelmästä tuleekin Rakemaan mukaan mukava fiilis.

Lisätietoa Koho toiminnanohjauksesta saat näiltä sivuilta tai

Tilaa etädemo

Haku