Skip to content

Casvu Group – Kuinka tehostaa laskutusta?

Kirjoittaja: Koho Sales
5.1.2015 16:25

Casvu Goup Oy

”Ennen Kohoa käytimme tarpeettoman paljon aikaa laskujen koostamiseen”

-Marjut Leikas, Toimitusjohtaja, Casvu Group

Casvu Group on Helsingissä ja Jyväskylässä toimiva kuuden hengen tilitoimisto.  Ennen Kohon käyttöönottoa Casvu Groupin kirjanpitäjät kirjasivat asiakastyöt ja tuntikirjaukset manuaalisesti Exceliin. Kuukausittain kirjatut asiakastyöt toimitettiin sähköpostitse laskuttajalle. Suurin haaste Excelin käytössä oli se, että kaikki piti tehdä manuaalisesti eikä seurantaan ollut mahdollisuutta. Ennen Kohoa käytimme tarpeettoman paljon aikaa laskujen koostamiseen ja mietimme kuinka tehostaa laskutusta, kertoo Casvu Groupin toimitusjohtaja Marjut Leikas. Kohon käyttöönoton myötä olemme säästäneet noin 60 % laskutukseen käytetystä ajasta.

Manuaalista työtä

Lähetetyistä asiakastöistä laskuttaja joutui manuaalisesti haravoimaan eri Excel tiedostoista jokaisen asiakkaan tunnit asiakaskohtaisiin listoihin. Samassa yhteydessä laskulle merkattiin mahdolliset kuukausivelotteiset, sekä kertavelotteiset myynnit. Tämän jälkeen lasku koostettiin manuaalisesti taloudenhallintaohjelmistossa ja siihen liitettiin asiakaskohtainen Excel-tiedosto. Näiden kaikkien vaiheiden jälkeen päästiin vihdoin lähettämään lasku.

”Ennen Kohon käyttöönottoa olimme paljon pienempi tilitoimisto. Liiketoimintamme on kasvanut huomattavasti ja tästä syystä meille on ollut hyödyllisempää käyttää helppokäyttöistä ohjelmaa, kuten Kohoa.”

Tehokasta raportointia

Seuraamme Kohon avulla työntekijöiden tekemiä asiakaslaskuja. Olemme saaneet Kohon raportointi -työkalusta paljon irti. Sen avulla meidän raportointi on muuttunut erittäin tehokkaaksi. Saamme paljon hyödyllistä tietoa, mitä voimme hyödyntäneet meidän liiketoiminnan kehittämisessä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Kohon asiakaspalveluun ja saamaamme tukeen. Ohjelmaan tulleista uudistuksista on ollut erittäin paljon hyötyä meille.

Helppo käyttää

Koho on ollut mielestämme helppo käyttää. Olemme itse saaneet olla mukana rakentamassa meille sopivaa kokonaisuutta. Kohoa ollaan kehitetty meidän tarpeidemme mukaan ja ohjelma on pysynyt hyvin paketissa.

Kaupat, tuntikirjaukset ja sopimuksista syntyneet laskut ovat Kohossa klikkauksen päässä. Laskujen lähettäminen nopeutuu merkittävästi, mikä vaikuttaa positiivisesti kassavirtaan.

Lue kuinka paljon yritykset tuhlaavat aikaa laskutukseen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Haku