Kirjaudu Kohoon
Kirjaudu sopimuskoneeseen
Koti
Tilitoimistoille
Hinnasto
Yritys
Blogi
Ota yhteyttä
Sopimustenhallinta
Tarjoukset ja sopimukset
Laskutuksen automatisointi
Raportointi
Integrointi

Tuntikirjaukset helposti Koholla

Lisää tuntikirjaukset helposti ja nopeasti Internet-selaimella tai älypuhelimella. Kohon avulla saat tuntimerkinnät laskulle muutamalla klikkauksella. Työajanseuranta ja laskutustiedot päivittyvät reaaliaikaisesti raporttinäkymiin.

Kellokortti

Kellokortissa voit valita suosikkitehtävät ja käynnistää ajanoton yhdellä painalluksella. Voit vaihtaa tehtävää lennosta ja lisätä kommentin helposti.

Timesheet

Timesheet on helppo ja nopea tapa syöttää päivän työtunnit halutulle tehtävälle. Sinun tarvitsee vain syöttää toteutunut aika. Ajan seuraaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa!

Työmääräys

Työmääräys mahdollistaa asiakastöiden ja -käyntien merkkaamisen ennakkoon. Työntekijä näkee oman aikataulunsa ja voi kuitata tehdyt työt vaikka tien päältä.

Automaattinen laskutus

Koho automatisoi laskutietojen keräämisen laskuille tuntikirjausten pohjalta. Voit valita laskutusvalmiit työvuorot helposti ja vaivattomasti projektit-sivulta.

Työaikapankki

Kohon avulla seuraat helposti kertyneitä työtunteja.

Tehokas raportointi

Koholla seuraat reaaliajassa työaikaa sekä kassavirtaa työntekijä-, asiakas- ja projektikohtaisesti. Voit seurata myös tuntilaskutuksen lisäksi projektilaskutuksen ja projektityötuntien keskilaskutusta.